Saç Ekimi Sonuçları
Kendi saçlarını kaybetmisin evet çünkü planlı ekim yaptırmamışsın çok ince saçlarını güçlendirip ekim yaptırmazsan kaçınılmaz son. Sonrasında kullandınmı ilaç vs? Ekim başarılı ekimde doğal olarak var olan saçlarına göre planlanmış ve senin dökülme incelmiş saçların olduğu için devam etmiş.
Saç ekimi Sonucun kellik durumuna saçları nın ekim öncesi durumuna göre bence çok başarılı. Bir sıklaştırma daha yapsa sibel hoca enfes olur.
Hayırlı olsun inşallah istediğin gibi olur sonucun 4000 greftin %80 çıkmıştır 4000 greftle kendi saç kaybım var diyorsun normal ışıkta seyrek gözükür o kadar derin bakarsan kardeşim 2 ekim siklastirma ekimindede kaybın olabilir garantisi yok bu işin ama bence ekim normal
uzman bu saçlar zayıf güçlendirelim dese riske atmazdım üstad, sorun benden mi yoksa uyarılmadığım için mi ? Ekim başarılı o konuda hiç tereddütüm yok ekim sonrası biotin minox takviyesi aldım bi ümit canlanır diye umdum ama olmadı.
Merhaba arkadaşım. Hemen Finas kullansana bence çok geç değil.
Genel bir sıklaştırma yapmışsınız ve açıklığınıza göre iyi bir sonuç almışsınız. Halen antiandrojen düşünürseniz mevcut saçlarınız için olumlu bir dönüş alırsınız diye düşünüyorum.
çocuk deniyoruz şuan doktor olmaz dedi
hocam salla saçı, çocuk haberini bir an önce alırsınız inşallah.zaten gerçekleştiğinde, bir süre boşluk olacak o ara kullanırsınız belki