Saç Ekimi Sonuçları
Merkez donörden yüksek sayıları başarılı alıp donör de sorun bırakmıyor bu konuda için rahat olsunKafa toparlayınca daha güzel resimler eklersin hayırlı olsun tekrar
sıklaştırma ekimlerini özellikle takip ediyorum bu yönden bu ekimide takipte olacağım paylaşımlarını eksik etmezsen sevinirim dostum umarım en güzel sonucu alırsın.
hayırlı olsun, ilk ekimden kalan saçların arasına giriyorlar herhalde, o saçlar zarar görüyormu onu çok merak ediyorum. Benimde epey bi kendi saçım vardı önlerde
Yok sayılıyor demek onları öldürelim demek değildir Daha sık ekicez saç yok sayıp vs seklinde. Var olanlar zarar görmezSaç ekim alanınsağlıklı her şey yolunda
Sürecim çok hızlı ilerliyor gibi. Bunun için endişe duyuyorum biraz. Önceki ekimimde ağrı,sızı, uyuşukluk, kabuk dökme vs. daha uzun sürmüştü. Şu an kafamda en ufak bir uyuşukluk hissetmiyorum ki öncekine nazaran daha çok iğne vurdular. Kafam zor uyuştu.
maşallah de hocam kendi kendine nazar değdirecen kabuk dökümü sonrasınında maşallahı var
Onlar döküleceği için yok sayılıyor çünkü ekimden sonra önler dökülürse inanılmaz kötü görüntü oluşur, tabii yine kurtulanlar oluyor çıkıyor aralardan.