Gönderen Konu: Dutasterid'e geçmeli miyim? Tepeyi Fin kurtarır mı?  (Okunma sayısı 3042 defa)

Gregor59

• Hero Member
Ynt: Dutasterid'e geçmeli miyim? Tepeyi Fin kurtarır mı?
« Yanıtla #15 : 05 Ekim 2020, 09:34:32 »
Ensedeki iki boşluk için dedim ben onu.Yanlarin agresifligini etkileyen hormonal bir neden olabilir dediğin gibi retrograde de olabilir bunu kan tahlilinden sonra anlarsın TSH ve demre baktır billhassa

Hocam retrograde aynı zamanda erkek tipini de kapsamıyor mu? Yani üstleri tepeyi de açması gerekmez miydi aynı anda acaba? Minox kullansam kulak üstleri venarkadaki boşluklara tüm kafayı etkileyecek ve geçici çözüm olacak ne yapsam bilmiyorum. Fin de etki etmedi henüz

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 05 Ekim 2020, 10:08:43 »
Tanıdık bir bayan dermatologa uğradım şimdi kulak üstü ve arkadaki boşluklar için. Erkek tipi dökülme muhtemelen önce kulak üstleri ve arka taraf kel kalacak sonra üstlerin kel kalacak dedi. Bana saçma geldi Amerikan tarzı mı dökülecek yani mantar kafa gibi

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 05 Ekim 2020, 15:52:03 »
Tanıdık bir bayan dermatologa uğradım şimdi kulak üstü ve arkadaki boşluklar için. Erkek tipi dökülme muhtemelen önce kulak üstleri ve arka taraf kel kalacak sonra üstlerin kel kalacak dedi. Bana saçma geldi Amerikan tarzı mı dökülecek yani mantar kafa gibi
Saçmalamış bence benim kulaküstleri 3 yıl önce aniden gitti ve 3 yıldır aynı durumu tel tel.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 05 Ekim 2020, 20:57:18 »

:D :D :D :D

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 05 Ekim 2020, 21:04:05 »

Türkiye'de ki dermatologlar in %90 nı saç konusunda çok bilgisiz yada çok sıradan . Kadın da aynı erkek te .

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 05 Ekim 2020, 21:06:49 »
Retrograde olabilir ama vitamin ve hormon testi yaptır bence ilk. Babanın saçlarına benziyor olabilirsin ancak belki de aile soy ağacından kel olan birinin dnasını da almış olabilirsin bu işler şans işi başkan. Halledersin umarım durumu
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 06 Ekim 2020, 00:12:03 »
İlk 2 foto 5 yıl önce vsonuncu foto yeni. Ne olmuş bana ya gördükçe üzülüyorum

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 06 Ekim 2020, 10:36:36 »
Yanlar git gide seyreliyor mu yoksa stabil mi kaldı ?
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 06 Ekim 2020, 10:49:41 »
İlk 2 foto 5 yıl önce vsonuncu foto yeni. Ne olmuş bana ya gördükçe üzülüyorum
.
Hocam 5 yılda bu kadarcik dökülme için niye üzülüyorsunuz ki. Kulak üstlerinde aynı şeyi ben de yaşadım. Gerekirse oraya ektrirsiniz birazcik. Sorun olmaktan cikar. Üstler iyi durumda

xstorybabe

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 06 Ekim 2020, 14:29:07 »
Kardeşim kafana takmana değmez git kendine yeni saç stili düşün yanları 0a vurdur berberde olsun bitsin ...

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 06 Ekim 2020, 15:38:14 »
Bence sorun falan yok saçında

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 09 Ekim 2020, 13:52:21 »
Kulak üstleri o kadar dökülüyor ki elimi hafifçe atmakla 3 tel geliyor en az. İyice açıldı kulak üstleri muhtemelen 6 aya ayna gibi olur

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 09 Ekim 2020, 14:15:53 »
Kulak üstleri o kadar dökülüyor ki elimi hafifçe atmakla 3 tel geliyor en az. İyice açıldı kulak üstleri muhtemelen 6 aya ayna gibi olur

Bayağı bayağı kel kalacak. Ama önemi yok ucuz bir paraya ucuz bir ekim yaptirabilirsin

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 09 Ekim 2020, 14:18:13 »
Bayağı bayağı kel kalacak. Ama önemi yok ucuz bir paraya ucuz bir ekim yaptirabilirsin
Yanlarda seyrelme var muhtemelen saçların da seyreliyor yoğunluk düşüşü gözlemleniyor üst derece olmasa da hızlı bir kellesme yaşamazsın merak etme
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 09 Ekim 2020, 14:23:13 »
Şu görüntü oluşacak sanırım ve dünyanın en saçma kellesmesi olacak

Facebook Twitter Instagram