Proscar kullanımımda 4. aya yaklaşıyorum. Saçım daha güçlensin, daha zaman geçmesi lazım. O an ki saçımın ve psikolojimin durumuna göre 800-1000 vs gibi bir greftlik ekim yaptırabilirim. Tabi fiyatı pahalı olmayan bir yer olacak çünkü fazla veremem zengin değilim
Kimse net bir cevap veremediğine göre kendi kafama göre hareket edeceğim ve hatta şöyle düşünüyorum
Ön çizgim yay gibi ama bir saçkıran simetriği bozuyor. Şakaklar dışında birde o saçkıran alana ektirmek yerine(zaten fazla büyük değil) ön çizgiyi komple aldırıp tekrardan ektirmek istiyorum donör destekli
Ön çizgiyi böyle mesela ne bileyim atıyorum 2cm falan full aldırıp sonra yeniden ektirmek isteyişimin nedeni, saçkıranlı alan bir tarafta, diğer düzgün alan diğer tarafta. Bu 2 alan da biri sağa, biri sola doğru bakıyor yani tam simetri yok saçın ön çizgisinde. Birde saçımın ön tarafında tam ortasında küçük bir boş alan var ki bu saçkıran değil yani hep öyleydi, böylelikle buraları simetrik şekilde full aynı çizgide ön çizgiye kavuşabilirim diye düşünüyorum. Bunun için de şakaklarla birlikte tahminimce en fazla 1000 greft yeterli diye düşünüyorum
Ama bunlar şuanda tamamen düşünce. Aslında hiçbirşey yaptırmasam ön çizgim iyi ama ben daha iyisi olabilir mi diye düşünüyorum. Hatta ön çizgiden önce bu şakakların biraz genişliğini daha çok kafaya takıyorum. Ön çizgi yerinde ama işte şakaklar bence daha dar olsa daha güzel olurdu. Forumda sadece 2-3 kişiye bir yandan gösterdim şakakları o kadar ama bence buraları tedavilerle fazla bir değişiklik olacağını düşünmüyorum
Aslında saçımda en önemli sorun tepe ortasında. Fazla tüyleşmiş saç var orada. Lakin Proscar'ın buraları çoşturacağını ümit ettiğim için buralara asla ekim yaptırmam