Gönderen Konu: Saç yagliyken daha mi cok dokulur ?  (Okunma sayısı 1496 defa)

Gregor59

• Hero Member
Ynt: Saç yagliyken daha mi cok dokulur ?
« Yanıtla #1 : 04 Ekim 2020, 02:58:27 »
Valla babam halı gibi saçlara sahip ve çocukluğundan beri her akşam eve gelince yikarmis kafayı. Hala da her aksam eve gelince yıkıyor çok da sağlıklı saçları

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Ekim 2020, 10:55:40 »
Valla babam halı gibi saçlara sahip ve çocukluğundan beri her akşam eve gelince yikarmis kafayı. Hala da her aksam eve gelince yıkıyor çok da sağlıklı saçları

Yanlışlıkla mi buraya yazdin : )

descript

• Sr. Member
    • Kilo Aldırıcı
« Yanıtla #3 : 04 Ekim 2020, 17:11:17 »
Guncel

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 04 Ekim 2020, 18:16:58 »
3/4 gayet normal bir dökülme saç bu tabiki dökülecek biraz günlük
Global Moderator

descript

• Sr. Member
    • Kilo Aldırıcı
« Yanıtla #5 : 04 Ekim 2020, 19:10:12 »
3/4 gayet normal bir dökülme saç bu tabiki dökülecek biraz günlük

Ama surekli oluyor ve ayrica oyle bir ayriliyor ki cekistirme.olmadan bildiginiz tereyagindan kil ceker gibi? Bu bir sorun degil midir

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 05 Ekim 2020, 14:08:18 »
Ama surekli oluyor ve ayrica oyle bir ayriliyor ki cekistirme.olmadan bildiginiz tereyagindan kil ceker gibi? Bu bir sorun degil midir

Yağlıyken saç daha da dökülür hatta internette de araştırabilirsin. Benim de saçlarım eskiden çok kuruydu yani haftada 1 yıkanmam yeterdi ve hiç de yağlanmazdı şu an doktorun verdiği şampuan yüzünden yağlanma arttı ve aynı senin gibi saçlarım çok dayanıksızlaştı. Sana tavsiyem şampuanını doğal ve yağlı saçlar için olanını alman. Ben de alıcam. Çoğu kişi şampuanın saç dökülmesine faydası olmadığını söyler ancak var. Yanlış şampuanı kullanman dökülmeni arttırır hem şampuan dediğimiz bu şeyi saçımızda 2-3 dakika boyunca bekletiyoruz elbette saç dökülmesinde rol oynayacaktır. Ondan dolayı şampuanını değiştir ancak hemen sonuç bekleme 2-3 hafta içerisinde şampuan etkisini gösterecektir.
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

descript

• Sr. Member
    • Kilo Aldırıcı
« Yanıtla #7 : 05 Ekim 2020, 16:27:46 »
Yağlıyken saç daha da dökülür hatta internette de araştırabilirsin. Benim de saçlarım eskiden çok kuruydu yani haftada 1 yıkanmam yeterdi ve hiç de yağlanmazdı şu an doktorun verdiği şampuan yüzünden yağlanma arttı ve aynı senin gibi saçlarım çok dayanıksızlaştı. Sana tavsiyem şampuanını doğal ve yağlı saçlar için olanını alman. Ben de alıcam. Çoğu kişi şampuanın saç dökülmesine faydası olmadığını söyler ancak var. Yanlış şampuanı kullanman dökülmeni arttırır hem şampuan dediğimiz bu şeyi saçımızda 2-3 dakika boyunca bekletiyoruz elbette saç dökülmesinde rol oynayacaktır. Ondan dolayı şampuanını değiştir ancak hemen sonuç bekleme 2-3 hafta içerisinde şampuan etkisini gösterecektir.

Önerdiğin bir şampuan var mı ? revigeni sipariş etmeyi düşünyorum

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 05 Ekim 2020, 20:39:22 »
Ketakonozollü şampuan dene hocam haftada bir kere .ilk başta yağlanmayı azaltır ama sonra tekrar başlayabilir bu durumda haftada iki kullanmak gerekir.
Aga olan kişilerde yani kel olma adayı olan kişilerin elinin altında olması gereken bu şampuanlar konusunda malesef çok az kişi bilinçli doğrusu şaşırıyorum ondan sonra tedavi arayıp duruyor  millet ;) halbuki en temel tedavi bu şampuanları yada kremleri kullanmaktan başlıyor.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 05 Ekim 2020, 21:12:43 »
Alakasi yok, homeless adamlar goruyorum sokakta ayda bir yikaniyorlar ama firca gibi saclari var.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 05 Ekim 2020, 21:23:15 »
Alakasi yok, homeless adamlar goruyorum sokakta ayda bir yikaniyorlar ama firca gibi saclari var.

Evsiz adam banyoyu nerede bulacak ki ayda 1 yıkanabilsin?

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 05 Ekim 2020, 21:25:27 »
Ketakonozollü şampuan dene hocam haftada bir kere .ilk başta yağlanmayı azaltır ama sonra tekrar başlayabilir bu durumda haftada iki kullanmak gerekir.
Aga olan kişilerde yani kel olma adayı olan kişilerin elinin altında olması gereken bu şampuanlar konusunda malesef çok az kişi bilinçli doğrusu şaşırıyorum ondan sonra tedavi arayıp duruyor  millet ;) halbuki en temel tedavi bu şampuanları yada kremleri kullanmaktan başlıyor.

Hocam 1 ay boyunca Konazol şampuanı 4 günde 1 kez kullandım ve 1. ayı bitirdim. Kafamda yağlanma, kaşıntı vs yok. Saç dökülmesi tedavime destek olması açısından haftada 1 kullanacağım artık. Benim haftada 2 kere kullanmama gerek yok dimi?

Birde Ketoral kreme başladım bu şakakları daraltmak için saç olmayan yerlere ve saçkıran+sakalkıran olan yerlere sürüyorum. Acaba bu Ketoral kremi tüm saça sürsem fazla gelir mi? Şampuanı gibi bunda bir sınır var mı kullanımda, tüm saça ince bir tabaka halinde sürsem uzun süre acaba zararı olur mu?

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 06 Ekim 2020, 07:33:25 »
Evsiz adam banyoyu nerede bulacak ki ayda 1 yıkanabilsin?
Benim bulundugum ulkede shelterler var yada relief istasyonlari. Sokakta yasayan insanlar gidip oralarda yikanabiliyorlar hemde hergun ama ben daha temizini gormedim saclar kafaya yapismis geziyorlar, firca gibi de saclari var:)
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 07 Ekim 2020, 00:22:14 »
Hocam 1 ay boyunca Konazol şampuanı 4 günde 1 kez kullandım ve 1. ayı bitirdim. Kafamda yağlanma, kaşıntı vs yok. Saç dökülmesi tedavime destek olması açısından haftada 1 kullanacağım artık. Benim haftada 2 kere kullanmama gerek yok dimi?

Birde Ketoral kreme başladım bu şakakları daraltmak için saç olmayan yerlere ve saçkıran+sakalkıran olan yerlere sürüyorum. Acaba bu Ketoral kremi tüm saça sürsem fazla gelir mi? Şampuanı gibi bunda bir sınır var mı kullanımda, tüm saça ince bir tabaka halinde sürsem uzun süre acaba zararı olur mu?

Konazol ve ketoral krem dönüşümlü olarak arada bende kullanıyorum.haftada iki kere kullandığım zamanlar oluyor ama ihtiyaç duymadıkça kullanmamaya çalışıyorum çünkü saçı çok bozuyor saç tellerine zarar veriyor sanki onun yerine ketoral kremi saç diplerine haftada bir sürmek daha iyi geliyor sanki.

Facebook Twitter Instagram