Saç Ekimi Sonuçları
Tekrar hayırlı olsun bir anönce sürecinin tamamlanması dileğiyle,Saç ektirene ancak böyle bir dilek olur herhalde cesaretin ve azmin sonu mükafattır.Allah sağlıklı günler nasip etsin kardeşim çok sevindim adına.
Alıntı yapılan: sasa4 - 25 Ocak 2018, 00:25:47cevabınız için çok teşekkürler kliniğe gittiğinizde bir ara sorabilir misiniz çok merak ettim Tabi sorarım size net sayı mı lazım ?
cevabınız için çok teşekkürler kliniğe gittiğinizde bir ara sorabilir misiniz çok merak ettim
Alıntı yapılan: Hmtaksz - 25 Ocak 2018, 09:04:21Alıntı yapılan: sasa4 - 25 Ocak 2018, 00:25:47cevabınız için çok teşekkürler kliniğe gittiğinizde bir ara sorabilir misiniz çok merak ettim Tabi sorarım size net sayı mı lazım ? yani ortalama da olur tabi ama merak ettim
Dikey kanal da yönler dik olur yatay slit tekniği (lateral) herzaman daha doğal durur sonuçlarda ve daha yogun olur saçlar. Tarama ve sekıl almada daha kolay olur.
Bu ne hız Hamit bey ne ara 20 gün oldu:)))
Enfeksiyon durumunu teğet geçmişsin o bolgede, akabinde sivilce bas göstermiş mevcut enfekte bölge kendini bu şekilde rahatlatmış.Zaten o bölge ile alakalı ilk günlerde belli idi , yorumda yapmış idik..G çmşş olsun ucuz atlatmışsın..