Saç Ekimi Sonuçları
Bu ekim sizin on hatti cok iyi yapar verteks de biraz kararir. Eski halinize gore cok cok iyi duruma gelir. Umarim verteksteki saclar tutar. Verteks ekimini bende dusunuyorum ileride. Kan akisi az cikmasi zor diyorlr ama cok iyi verteks sonuclari görüyorum forumda
Alıntı yapılan: keskin55 - 16 Ocak 2018, 20:50:46Bu ekim sizin on hatti cok iyi yapar verteks de biraz kararir. Eski halinize gore cok cok iyi duruma gelir. Umarim verteksteki saclar tutar. Verteks ekimini bende dusunuyorum ileride. Kan akisi az cikmasi zor diyorlr ama cok iyi verteks sonuclari görüyorum forumdavertex için Hair forte kullanacağım bu sefer daha iyi etki olup patlama da yapabilir aynı şekilde hayal kırıklığı da olabilir ama şu da var önceki operasyonda vertexe ekilmeyesin rağmen orada bir sürü saç oluştu yine aynı etki olabilir hair forte ile destekleyince de %50-60 ı tutsa herhalde yeter
Alıntı yapılan: Hmtaksz - 16 Ocak 2018, 20:59:01Alıntı yapılan: keskin55 - 16 Ocak 2018, 20:50:46Bu ekim sizin on hatti cok iyi yapar verteks de biraz kararir. Eski halinize gore cok cok iyi duruma gelir. Umarim verteksteki saclar tutar. Verteks ekimini bende dusunuyorum ileride. Kan akisi az cikmasi zor diyorlr ama cok iyi verteks sonuclari görüyorum forumdavertex için Hair forte kullanacağım bu sefer daha iyi etki olup patlama da yapabilir aynı şekilde hayal kırıklığı da olabilir ama şu da var önceki operasyonda vertexe ekilmeyesin rağmen orada bir sürü saç oluştu yine aynı etki olabilir hair forte ile destekleyince de %50-60 ı tutsa herhalde yeterHocam bence cok az ciksa da eski halinize bakiyorum 10 yas genclesmissiniz. Ilk konu actiginiz gunu hatırlıyorum. Acikcasi umutsuz vaka olarak bakiyordum ama sonucijuzu gorunce cok begendim
kelliği tarihe gömeceksin hamitaksz. Donör yine güzel duruyor alımı homojen yapmışlar 2. ekimde de