Saç Ekimi Sonuçları
Vay be super masallah
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim , inşallah daha iyileri sizlerin olur.Operasyon Emrah bey ve Hasan Hüseyin beyin gözetiminde yapıldı ,Ekim alanını 5. Ayda minik minik düzelttirmeye başladım , bundan sonra tipik kullanmayı düşünmüyorum ama özel günlerde vs belki olabilir o da sadece vertexe
Alıntı yapılan: Hmtaksz - 26 Ekim 2017, 11:04:23Arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim , inşallah daha iyileri sizlerin olur.Operasyon Emrah bey ve Hasan Hüseyin beyin gözetiminde yapıldı ,Ekim alanını 5. Ayda minik minik düzelttirmeye başladım , bundan sonra tipik kullanmayı düşünmüyorum ama özel günlerde vs belki olabilir o da sadece vertexeÜstad hayırlı olsun saçlarınız. Rica etsem hisarda kökleri donör bölgesinden alan ve eken ekip ismini özelden bana paylaşır mısınız? Hasan Bey kanalları açtığını söylemişsiniz ancak donör bölgesinden alınan greftleri ve üstte ekimleri hangi ekip yaptı ? Teşekkürler.
birşeyi merak edip sormak istedim bunun içinde yeni konu açmaya gerek duymadım burdan sorayım dedım kusuruma bakmayın. sac ekimi yaptırdım yakalsık 20 gün oldu bazı saclar deriye yapışık gibi.bilen arkadaslar veya bu durumu yasayanlar oldumu ?
Maşallah güzel ilerliyo darısı başımıza abi😊
Kardeşim şu hali bile iyi MasaAllah.