Saç Ekimi Sonuçları
Allah nazardan saklasin MasaAllah kardesim
Bu fotoraflar ekim hakkında sizce bilgi veriyor mu 🤔 bence hic bir bilgi vermiyor
Alıntı yapılan: demdem - 24 Nisan 2018, 09:16:50Bu fotoraflar ekim hakkında sizce bilgi veriyor mu 🤔 bence hic bir bilgi vermiyor Eğer amacınız fikir sahibi olmaksa o halde bir kaç sayfa geri gidip diğer fotoğrafları inceleyebilirsiniz. Yine de fikir sahibi olamazsanız size özel olarak ta ayrıca gönderebilirim.
Alıntı yapılan: Hmtaksz - 24 Nisan 2018, 09:40:53Alıntı yapılan: demdem - 24 Nisan 2018, 09:16:50Bu fotoraflar ekim hakkında sizce bilgi veriyor mu 🤔 bence hic bir bilgi vermiyor Eğer amacınız fikir sahibi olmaksa o halde bir kaç sayfa geri gidip diğer fotoğrafları inceleyebilirsiniz. Yine de fikir sahibi olamazsanız size özel olarak ta ayrıca gönderebilirim.Hocam fotolar gerçekten saç ekimi hakkında bilgi almak ve vermek için uygun değil . yani bu açı ve ışıklardan bir şey anlaşılmıyor. ekiminizi takip eden arkadaşlara bir fikir vermeyecektir.
105. Gune göre gelişim gayet iyi komple boş bir alan ve ikinci ekim ekilen çıkıyor sizde süreç tamamlandığında on hat gayet iyi olacak bence... varteks bölgesi bir tik geride olabilir... o kadar da olsun ... ben güzel olacağını düşünüyorum 😊
Alıntı yapılan: demdem - 24 Nisan 2018, 10:53:51105. Gune göre gelişim gayet iyi komple boş bir alan ve ikinci ekim ekilen çıkıyor sizde süreç tamamlandığında on hat gayet iyi olacak bence... varteks bölgesi bir tik geride olabilir... o kadar da olsun ... ben güzel olacağını düşünüyorum 😊 Yorumunuz için teşekkür ederim, vertex dediğiniz gibi bir tık geride kalabilir ama bu da kabulüm :)inşallah herkes istediği saçlara kavuşur.Sizde durum nedir ? Operasyon geçirdiniz mi acaba ? Yoksa sizde karar veremeyenlerden misiniz ?
Son resim çok daha güzel yorum yapabılmek için. Süre çok erken hızlı Güzel gidiyor ekim hamit insallah dahada güzel olucak minox kullanıyormusun ?
Alıntı yapılan: Hmtaksz - 24 Nisan 2018, 10:56:27Alıntı yapılan: demdem - 24 Nisan 2018, 10:53:51105. Gune göre gelişim gayet iyi komple boş bir alan ve ikinci ekim ekilen çıkıyor sizde süreç tamamlandığında on hat gayet iyi olacak bence... varteks bölgesi bir tik geride olabilir... o kadar da olsun ... ben güzel olacağını düşünüyorum 😊 Yorumunuz için teşekkür ederim, vertex dediğiniz gibi bir tık geride kalabilir ama bu da kabulüm :)inşallah herkes istediği saçlara kavuşur.Sizde durum nedir ? Operasyon geçirdiniz mi acaba ? Yoksa sizde karar veremeyenlerden misiniz ? ben bir ekim yaptırdım 15 16 ay oldu başarı oranım bama göre %85...90 kışta bir ekim daha düşünüyorum sakal destekli ☺ sıklaştırma ve varteks olmak üzere umarım herkes hayal ettiği saçlara kavuşur
Alıntı yapılan: demdem - 24 Nisan 2018, 11:09:45Alıntı yapılan: Hmtaksz - 24 Nisan 2018, 10:56:27Alıntı yapılan: demdem - 24 Nisan 2018, 10:53:51105. Gune göre gelişim gayet iyi komple boş bir alan ve ikinci ekim ekilen çıkıyor sizde süreç tamamlandığında on hat gayet iyi olacak bence... varteks bölgesi bir tik geride olabilir... o kadar da olsun ... ben güzel olacağını düşünüyorum 😊 Yorumunuz için teşekkür ederim, vertex dediğiniz gibi bir tık geride kalabilir ama bu da kabulüm :)inşallah herkes istediği saçlara kavuşur.Sizde durum nedir ? Operasyon geçirdiniz mi acaba ? Yoksa sizde karar veremeyenlerden misiniz ? ben bir ekim yaptırdım 15 16 ay oldu başarı oranım bama göre %85...90 kışta bir ekim daha düşünüyorum sakal destekli ☺ sıklaştırma ve varteks olmak üzere umarım herkes hayal ettiği saçlara kavuşurSenin konu var mı burada görmedim veya denk gelememiş te olabilirim.