Saç Ekimi Sonuçları
Kardeşim öncelikle ekimin hayırlı olsun umarım çok güzel bir sonuç alırsın. Aynı Ekim merkezine bende ay sonu Ekim yaptıracağım öncelikle Ekim sürecin nasıl geçti çok fazla ağrı sızı oldu mu ekim esnasında sorun yaşadın mı
Temiz dökmüşsün kabukları, ben senden 1 gün önce ektirmişim hala dökmedim kabukları, ufak ufak geliyor elime ama azıcık korkmuyor da değilim ama baya da sertleşti.
Kabuk dökümünde greft kaybın yok çok sağlıklı için rahat olsun
Her şey yolunda görüntü güzel
Sorun yok bence, kabuk dökümünden sonra bazı kısımlarda saçlar daha uzun bazı yerlerde tam kırılma yaşayıp nokta gibi kalabiliyor. Haliyle uzun kalan saç şok dökülmeye kadar uzayınca bu sefer diğer taraf daha seyrek görünüyor.
Hocam şok dökülme de baya açılıyormuş öyle görüp duydum, sakın ola ki olumsuz düşünme iyi düşün iyi olsun. Eldeki malzemeyle muhtemelen en iyisini yapmaya çalıştı ekip. Şu an o kadar greft çıkarabilmişlerdir ama ileride yine ektirebilirsin saçını bundan 10 yıl sonrası tepe noktası için. Saç sayın belki de bu kadara izin verdi ön çizgin için ama geride falan değil aslında sadece başka vakaları görüyoruz onların ön çizgisi greft sayısından ötürü çok daha ön de olmasını sağlıyor seninki sana gerideymiş gibi hava katıyor olabilir şu an. Onu dert etme derim doğal duracak en önemli etken bu.rSerkan Aygın'ın bir özelliği var yaptığı işten pek memnun kalmazsa revize yaparak tekrardan ameliyat yapıyormuş vakaya. Mesela sen ara ara kontrole gittiğinde bundan aylar sonra saçların çıktığında Serkan hocanın beklentisi altındaysa yardımcı oluyormuş oranın hastalarından böyle duyumlar alıyoruz.
Şom dökülme ne var be yok götürecek gibi:) süreciniz normal seyrinde.