Gönderen Konu: Ön çizgide seyrelme  (Okunma sayısı 1923 defa)

Unkownnn

• Full Member
Ynt: Ön çizgide seyrelme
« Yanıtla #15 : 03 Ekim 2020, 21:17:25 »
Herkesin kendi fikri fakat ben finasterid kullanmama rağmen kullanmak istemiyorum çok riskli sonuçta kısırlık yan etkisi gibi durumlar var sonuçta ben 1/5 falan alıyorum sormak istediğim testislerde(taşak) kücülme yaşayan varmı bilmiyorum 10 ay oldu kullanmaya başlayalı saç yönünden baya iyi sonuç aldım fakat ilerisi için beni korkutuyor sanırım 1 yılı doldurup ara vereceğim ama nacizane tavsiyem finasterid bile dhtyi %60 gibi bi oranda baskılıyorken dutasterid %90 civarı kullanılmasını ikisininde tavsiye etmem depresiflik yaptığını söyleyebilirim birde meni miktarı zaman zaman azalıyor bazende cok fazla olabiliyor

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 03 Ekim 2020, 21:29:13 »
Herkesin kendi fikri fakat ben finasterid kullanmama rağmen kullanmak istemiyorum çok riskli sonuçta kısırlık yan etkisi gibi durumlar var sonuçta ben 1/5 falan alıyorum sormak istediğim testislerde(taşak) kücülme yaşayan varmı bilmiyorum 10 ay oldu kullanmaya başlayalı saç yönünden baya iyi sonuç aldım fakat ilerisi için beni korkutuyor sanırım 1 yılı doldurup ara vereceğim ama nacizane tavsiyem finasterid bile dhtyi %60 gibi bi oranda baskılıyorken dutasterid %90 civarı kullanılmasını ikisininde tavsiye etmem depresiflik yaptığını söyleyebilirim birde meni miktarı zaman zaman azalıyor bazende cok fazla olabiliyor
Cinsel olarak günlük hayatında zaman zaman ereksiyon problemi yaşayan kişilerde bu yan etkiler daha çok görünüyor ben kullanmadan önce de kullandıktan sonra zaman zaman ağrı dışında hiçbir yan etki yaşamadım
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

remain calm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 04 Ekim 2020, 05:22:37 »
saçın önü için dutas'ın daha etkili olduğunu söylüyolar ama finasterid gibi fda onaylı bir ilaç olmadığını unutmamak lazım. finasterid bile hala hem doktorlar hem de halk arasında tartışma konusu

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 04 Ekim 2020, 05:46:51 »
Şakaklardaki kayıpları dutasterid ile geri getiremezsiniz, hatta -Medikal tedavilerle- hiçbir şekilde geri getiremezsiniz. İncelmiş pek çok saç varsa minoksidil o saçları kurtarabilir. Benim ön ve şakak kısımlarındaki saçlarımın çapı epey arttı, minoksidil sayesinde. Dutasteridin ön bölgede daha etkili olduğuna dair söylemler, iddiadan öte değil
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 04 Ekim 2020, 11:32:09 »
Şakaklardaki kayıpları dutasterid ile geri getiremezsiniz, hatta -Medikal tedavilerle- hiçbir şekilde geri getiremezsiniz. İncelmiş pek çok saç varsa minoksidil o saçları kurtarabilir. Benim ön ve şakak kısımlarındaki saçlarımın çapı epey arttı, minoksidil sayesinde. Dutasteridin ön bölgede daha etkili olduğuna dair söylemler, iddiadan öte değil

iddiadan ziyade nette karşılaştırmalar mevcut hocam uzun süreli sabırla kullanımda, minox un tabi ki saç çıkarma yeteneği mevcut ama dökülmeyi önlemiyor

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 04 Ekim 2020, 11:46:58 »
İddia falan değil dutastreid deney sonuçlarına bakmak yeterli

Unkownnn

• Full Member
« Yanıtla #21 : 06 Ekim 2020, 21:34:57 »
Şu sıralar mevsim değişikliğinden mi neden bilmiyorum saçlarım cok dökülmeye başladı finasterid kullanmama rağmen birde üşüttüm 1 hafta falan rahatsızdım o süreçten sonra saç dökülmem arttı önlerden cok saç dökülüyor şuan libidom falan çok normal dalgalanma olsa anlardımda saç dökülmenizde sizinde artış oluyormu son zamanlar (mevsimin değişmeye başladığı zaman)

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 06 Ekim 2020, 22:30:23 »
Şu sıralar mevsim değişikliğinden mi neden bilmiyorum saçlarım cok dökülmeye başladı finasterid kullanmama rağmen birde üşüttüm 1 hafta falan rahatsızdım o süreçten sonra saç dökülmem arttı önlerden cok saç dökülüyor şuan libidom falan çok normal dalgalanma olsa anlardımda saç dökülmenizde sizinde artış oluyormu son zamanlar (mevsimin değişmeye başladığı zaman)
Şu aralar bende de artti

Mac Dean

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 07 Ekim 2020, 14:22:47 »
Ben 4 aydır finas kullanıyorum benim önlerde saç çıkarttı yani ufak tüyleri uzatıp saç haline getiriyor xpecia da kullanıyorum beraberinde

Facebook Twitter Instagram