Benim sorunumun belki %80'i tepe ortası, %20'i ise şakaktır. Finas şakak üstlerdeki tüylemiş saçları kendine getiriyor sanırım, bunu fotolarda gözlemliyorum.
Lakin şakak üstten değil ama yandan norwood 1.5 1.75 vs açık(eskiden de böyleydi belki yarım cm açılmıştır senelerdir) için Dutas kullanmam sanırım. Finasa başlamam zaten mucizeydi çünkü asla kullanmam diyordum sonra psikolojimi düzelttim başladım yaş 31, ve 3.5 aydır yan etki falan görmedim(kasık ağrısı da dahil görmedim yan etki) lakin Dutas'a cesaret edebileceğimi sanmıyorum nedense
Zaten Dutas'ın benim şakakları daraltacağına da çok güvenmiyorum bu yüzden böyle devam edeceğim oralar öyle kalsa da sorun yok tabi biraz daha dar olsa iyi olurdu ama napalım en azından şakaklar üstten değil yandan norwood o şekilde yani saçın ön çizgisi küçük bir saçkıran dışında bozulmadı. Bakalım şimdi yine de şansımı deniyorum şakaklara ketoral krem+prozinc plus losyon+iğneleme vs. Elime son ürünlerim de gelsin imzamdaki özel yağ karışımını da süreceğim şakaklara dermastamp ile.