merhaba geçmiş olsun.
merkezle görüşmeye gittiğinizi söylemiştiniz.
merkez ne dedi ?
ve hangi merkez acaba ? yazdıysanız kaçırdım göremedim sanırım.
Size de merhaba, teşekkür ederiz. Ya babama da sordum, ancak arkadaş vasıtasıyla gittiğini, özel bir merkez adı olmadığını söyledi. Doktorun diplomasını görmüş ama doktor yapmamış sanırım. Babamın da morali biraz bozuldu o siyah gibi görünen alanlar yüzünden. Çok üstüne gidemiyorum. Kısaca ben merdiven altı olduğunu düşünüyorum maalesef.
Neyse gittiğinde kan pıhtısı olduğunu söylemişler. Kan pıhtısı giderici bir krem verdiler. Onu her gün sürüp, üzerine bepanthol losyonla birlikte yarım saat bekleyip bebe şampuanıyla yıkamasını söylemişler. Nasıl yıkanacağını da tarif etmişler. Bugün yıkadık bakalım. Ekstra coraspin kullandırıyorum ben. Babamın kanı biraz katıdır. Kolesterolü de var. O nedenle biraz sulanırsa oraya daha çok kan akışı olabileceğini düşündük. Bi de donör bölgeye fito krem kullanıyor. O normal prosedür zaten. Ekstra antibiyotik ve de prednol kullanıyor. Prednol'ün son 3 günü.
Çok mu uzun anlattım bilemiyorum.
İlk defa böyle bir şeyin içindeyiz. Bana da kan pıhtısı gibi geliyor. Bir de iyi düşünmek istiyorum tabii. Gelişmeleri yazacağız. İnşallah olumlu olur.