16.Ay
Konuyu 3 aydır güncellememişim.Bu süre zarfında finasterid ve ara sıra masaj/dermaroller kullandım.Tabi EEOSE serumuda bitirdim.Serum hakkında görüşlerim çok net ALMAYIN.Bana hiç bir faydası olmadı.Zaten gündüz gece ayrı uygulanmasıda hayatınızı kısıtlıyor.İçeriğindeki oranlarında çok az olduğunu düşünüyorum.Belki fazla olsaydı procyanidin ve kafein işe yarayabilirdi.Ne saç dökülmesini azalttı ne de saçlarda değişim yaptı.Zaten su gibi bir şey akıp gidiyor.O kadar saf ve hafif.Sürdükten sonra bile kafada hiçbir hareketlenme, karıncalanma, yakma, acı veya batma yapmıyor.Bu da birazcık acaba işe yaramıyor mu dedirtiyor.Aynı zamanda şampuanınıda almıştım.O apayrı birşey.Saçtan arınmıyor, kuruyunca birbirine yapışıyor, inceltiyor, döküyor... Garip bir şampuan onuda almayın.Bioxcin fena değil güzel ama zorunluluktan kullanıyorum.Site bana yanlışlıkla 3lü paket yollamıştı mecbur bitiricem.Zaten bioxcin hakkında görüşlerimi biliyorsunuz.Eğer saçlarınızı ilüzyon olarak kalın, sık ve doygun renklerde göstermek istiyorsanız sarımsaklısı piyasada bulabileceğiniz en iyilerden.
Peki şimdi bundan sonra ne yapmayı planlıyorum? Öncelikle finle yola devam.Zaten o olmazsa olmazımız şart gibi birşey.Eğer genetik dökülme varsa kesinlikle bloker lazım.Yoksa yaptığınız hiç bir tedavi işe yaramıyor.Artık serumdur, spreydir, losyondur, toniktir vesayre bunları almayı düşünmüyorum gerek yok.Hem masraflı hemde zahmetli.Zaten öyle aman aman fark yaratmıyor.Dermarollerıda bırakıyorum.Bana iyi gelmiyor.Sanırım kolojen dengesizliği ve hassas saç derisi dökülmeyi tetikliyor.Ne zaman kullansam saçlar iyice cansızlaşıyor koptu kopacak oluyor.Masaj aletinin kablosunu alırsam devam edebilirim.Onuda konuya yazarım.Geçen gün aktardan yeşil çay aldım.Evde lavantada vardı.Bunları kaynatıp bir şişeye koyucam ve dışardan da en azından (ne kadar etkili olacağını bilmesemde) bloklamaya çalışıcam.Lavanta hakkında çok yazı var.Yeşil çay zaten bloker bakalım ne olucak.Onun haricinde megnezyum yağı kullanabilirim.Üzüm çekirdeği yağı, hint yağı, nane yağı bunlarıda ekleyebilirim.Daha karar vermedim bu yağlara belki yakın zamanda ekim yaptırabileceğimden masraf olmasın.Öyle yani şimdilik bu kadar.Şuanki anlık durumumun resimleri aşağıda.