Ya en sonunda ağzımdan küfür çıkıcak.Bir yeri düzeltelim derken başka yerde sorun başlıyor.Bu dht ne illet bir şey arkadaş blokluyoruz diye saç haricindeki kılları seyrekleştirmek ne la.Bildiğin yüzdeki kıllar seyrekleşti.Ya bir insanın kaşı dökülebilir mi? Bıyığı geç uzayabilir mi? Tüm sorumlusu ahanda bu dhtyi bloklamak.Başlıycam şimdi saçınada başınada.Zaten tepedeki saçı genede koruyamıyor anca dönör ve yanları güçlendiriyor.Ne bokuma yarıyorsa şimdilik.Sağolsun kalınlaştırdı saçı eyvallahta dökülen gene dökülüyor.Ya dökülsün gene onun derdinde değilim bari kaşımızı bıyığımızı seyrekleştirme bilader.Off... Gene afakanlar bastı yeminlen.En sonunda atıcam çöpe o olucak.Arkadaşlar burayı görüp okuyanlar varsa dht baskılamak sanıldığı kadar problemsiz değil.Şansınız varsa yan etki görmezsiniz.Ekimi bir an önce halledip kademeli bırakıcam.Tekrar dökülmeye başlarsa gene yutarım.Ama böyle olmaz.Bakın ben sırf şu kaş ve bıyık için yağ karışımı aldım.Maksat beslesin tekrar kalınlaşsın diye.Mecburmuyum lan ben.Ona rağmen dökülüyor sürerken daha elime geliyor.Birde tekrar eski sağlığına kavuşturmak için minoxidilmi kullancam.Bir yüzümüzü minoxille yıkamadığımız kalmıştı onuda yapalım.Şeytan diyor tüm vücuddaki kılları baştan aşağı iğneli lazer epilasyonla al savaş aç kıllara.Kılsın oğlum sen kıl başlatma dökülmene.
Ben dökülen saçlarıma (eğer dökülüyorsa da farkında değilim) bakmıyorum.
Yastığıma, duş alırken yere, lavobadaki beyaz zemine bakmak istemiyorum.
Çünkü kendimi bununla meşgul edemem. Kafaya takacak bir milyon olay var hayatımda.
Elimden geleni yapıyorum. Dökülürse de yapacak bir şey yok kafasındayım.
21 yaşında adam Dutasterid içiyor daha ne olsun.
Aksine benim de sakallarım turbo modunda gibi uzuyor. Kaş ve kirpik normal.