EEOSE şampuanı kullanmayı kestim.Tavsiye etmiyorum hiç beğenmedim.Nedenlerine gelirsem.Şampuan saçtan hemen arınmıyor, böyle yağlı bırakıyor.Anca kurulayınca gidiyor.Bu aslında nem tutması için katılmış kimyasal bir maddeden dolayı oluyor.Saçı mat ve ince gösteriyor.Seyrek olan saçı iyice belirginleştiriyor.Oysa kimi şampuanlar ilüzyon yapar.Belkide saç tellerini inceltiyordur bilemiycem.Dökülmeyi şaşırtıcı derecede arttırdı.Son olarakta şampuanlarken olsun kuruyken olsun saçları birbirine yapıştırmaya çok meyilli.Ben tel tel ayrılmasını daha seviyorum.Herkes her ürünü güzel yapamıyor arkadaşlar.Firmalar çeşit çeşit ürünler çıkarıp daha çok kazanma derdindeler.Şampuan işi aslında basit değil.Onun dozajını iyi ayarlamak gerekir.Bugün piyasaya bakın onlarca çeşit şampuan markası var.Hepsi pastadan pay koparma derdindeler.Zaten çıkarmasıda basit.Birde reklamlarında yok bunu kattık yok şunu kattık bilmemne bitki özüt yok şu vitaminler cart curt ne varsa yüklüyorlar.Ama asıl olay şu hangi oranlarda kattınız ve bunlar birbiriyle uyum içindemi bunu bilmek önemli.Yoksa bende şimdi derim ki işte himalayalardan gelen özel bir bitkinin özünü koyduk.Bunun sayesinde saçlarınız beslenicek ve dökülmeyecek.Böyle şey olabilir mi? Zaten içerisinde bir ton kimyasal var ve %90 sudan oluşuyor.Sen buna ne katsanda saçından su ile akıp gidecek.Boşuna milletin ceplerinden para çalmasınlar.Size tavsiyem piyasada yıllardır var olan, tesisleri büyük ve kurulu düzeni oturtmuşları tercih etmeniz olucaktır.Hatta mümkünse sadece şampuan üzerine veya saç üzerine kafa yoran firmaların ürünlerini alın.Örnek vermek gerekirse Bioxcin yıllardır vardır.Bu tarz firmaların tesisleri temiz (merdiven altı değil) ve de şampuan içeriklerinde standartı artık oluşturmuşlardır.Yani dozunu öğrenmişlerdir.Ha bu demek değil ki en iyi şampuan markası.Hayır tabi ki değil.Burda demek istediğim bilindik markaları seçin.O iyi gelmiyorsa ya aynı markanın farklı ürününü seçin ya da gene bu kriterlere bakıp başka marka tercih edin.Ben şuan bioxci sarımsaklıya geri döndüm çünkü elimde başka şampuan yok hali hazırda.Bu da entresandır ki 1 kutu sipariş verdiğim halde 3lü set geldi (Çıkan farkı ödedim).Mecbur elimde kaldı.Keşke forte gibi olsaydı en azından.Ben bunu pek beğenemedim fakat bitirene kadar kullanıcam işte.