Bu konu hakkında loesslede konuşmuştum.Bana göre ekimden sonrada fin kullanımına devam edilmeli.Çünkü ekilen saçlarında sonradan dökülme ihtimali var.Eğer bir evlilik yaşayıpta çocuk düşünülüyorsa veya korunmasız cinsel ilişkiye girilecekse bırakılabilir.Fakat öte yandan saçın agresif dökülme evresi devam edeceğinden duraklama dönemine girene kadar kullanılmalı.Buda tahmini 30'lu yaşlardan sonraya tekabül ediyor.Kısacası ben 30'dan sonra kademeli olarak bırakıp saçın durumuna göre hareket edicem.Baktım hala aynı şekilde dökülüyor belli bir müddet daha devam ederim sanırım.Ha, eğer kötü bir yan etki yaparsada o zaman mecbur bırakırım tabi.Şuan 30'a kadar düşüncesindeyim ama ilerde fikrim değişebilir.
Hocam ben dediğin yaşlardayım ve Fin kullanmazsam eğer 3-4 sene öncesine dönerim gibime geliyor. Baya yol katettim. Dökülme durması bir yana saçlar bile siyahlaştı
Ama misal mısır püskülü gibi incecik saçlar düzelmedi. Şakak, ön çizgi ve tepe ortası için bir ekime ihtiyacım var
Sanırım Fin haddinden fazla incelen yerleri bir yerden sonra toparlayamıyor olabilir. Ama diğer saçlarım dediğim gibi dökülme durdu ve siyahlaştı
Bir gün evlilik olursa ve çocuk olayı olursa bir dönem ben de bırakmayı düşünüyorum ama yan etki görmediğim sürece komple bırakmayı düşünmüyorum. Cinsel ilişkilerde ise artık korunmalı olmalı. Mesela karşı taraf hap kullanabilir gibi düşünüyorum. Böylelikle Fin kullanımı olmasına rağmen korunmalı cinsel ilişki olursa veya karşı taraf hap alırsa istenmeyen bir durum olmaz diye düşünüyorum