Gönderen Konu: Alternatif Tedavi Yöntemi (Virtüöz)  (Okunma sayısı 39316 defa)

Virtüöz

• Hero Member
Ynt: Alternatif Tedavi Yöntemi (Virtüöz)
« Yanıtla #90 : 28 Nisan 2021, 14:16:38 »
Çınlamam hiç olmadı da pıt pıt sesinin finastan olduğunu öğrendim şuan ikinci veya üçüncü ayımda bir süre esnerken sanki uzun yolculuk yapmışım da pıt ediyor gibi oluyordu basınç farkından, ilacın çalıştığının bir göstergesi ve bu arada geçiyor arkadaşlar telaş etmeyin.

Anladım.

kelaynak3636

• Sr. Member
« Yanıtla #91 : 30 Nisan 2021, 09:02:05 »
Saçların son durumu nedir hocam ?
  • Yaşınız 21
Avodart (günde 1)
Günde 1magnezyum sitrat
Günde 1 yeşilçay
Loprox ve tuzsuz şampuan

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #92 : 30 Nisan 2021, 19:46:10 »
Saçların son durumu nedir hocam ?

Şuan atmam için daha erken.Tedaviye başlamadan saçımı kısalttırmıştım.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

srkn1903

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #93 : 30 Nisan 2021, 21:57:28 »
ekim yaptıracaksan neden minoxil kullanıyorsun ki? fin donör bölgenin güçlenmesi için yeterli değil mi?

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #94 : 01 Mayıs 2021, 15:11:45 »
ekim yaptıracaksan neden minoxil kullanıyorsun ki? fin donör bölgenin güçlenmesi için yeterli değil mi?

Ekime kadar idare etmesi açısından ve de damar açıcılığı sayesinde köklerin beslenmesi.Kalsifikasyonada iyi geliyor deri yumuşuyor.Amacım var olan kökleri canlı tutmak.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #95 : 01 Mayıs 2021, 16:21:33 »
Ben gündüzleri sıkıyordum sorun yoktu.Akşam sıktım ilk kez böyle oldum.Dozunu düşürüp sabah sıkıcam.
Minoxidil yapar bunları
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #96 : 02 Mayıs 2021, 17:12:25 »
Bu minoxili sürerken hep etrafa parçacıklar dağılıyor.Etkisi gidiyormudur? Sıçratmadan sürmenin çözümü varmı? Çok yavaş yapsamda gene cam lekeleniyor.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

ahmetkaya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #97 : 02 Mayıs 2021, 21:19:23 »
Bu minoxili sürerken hep etrafa parçacıklar dağılıyor.Etkisi gidiyormudur? Sıçratmadan sürmenin çözümü varmı? Çok yavaş yapsamda gene cam lekeleniyor.
döner başlığını çıkar yine sprey şeklinde kullanabiliyorsun ya da başlık akışı ters gidiyor o yönü bul o yöne göre kafana (çapraz vs) sık
  • Yaşınız 27

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #98 : 02 Mayıs 2021, 21:31:55 »
döner başlığını çıkar yine sprey şeklinde kullanabiliyorsun ya da başlık akışı ters gidiyor o yönü bul o yöne göre kafana (çapraz vs) sık

Yanlış anlattım sanırım.Spreyi sıkınca elimizle dağıtyoruz ya o anda saçılıyor etrafa.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #99 : 02 Mayıs 2021, 22:14:13 »
 çıkar baslığı damlalık al onunla sür
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #100 : 26 Mayıs 2021, 01:08:51 »
Bu fin bende tersmi çalışıyor anlamadım.Kilo problemim vardı düzeliyor, spor yapmamama rağmen kasları şişirdi, bitkin gibiydim şimdi daha atiğim, libodom dahada arttır, yüzüm daha parlak, sivilce vardı onları baskılıyor valla neredeyse hep kullanıcam.

Fakat yan etkileri bende çokta garip.Rüyalarım finden sonra değişmekle beraber depresif, kötü veya istemiyceğim şeyler oluyor.Bir diğeride karşıdakini dinlememe kulak asmama ve unutkanlık.Menide sıvılaşma zaten var o problem değil.Ama çişi yapınca hani damla kalmaz kapatırsın ya işte kapattıktan sonrada damla geliyor.Bu olmazdı sanki çiş tam bitmemiş gibi yapıyor.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #101 : 26 Mayıs 2021, 11:05:24 »
Bu fin bende tersmi çalışıyor anlamadım.Kilo problemim vardı düzeliyor, spor yapmamama rağmen kasları şişirdi, bitkin gibiydim şimdi daha atiğim, libodom dahada arttır, yüzüm daha parlak, sivilce vardı onları baskılıyor valla neredeyse hep kullanıcam.

Fakat yan etkileri bende çokta garip.Rüyalarım finden sonra değişmekle beraber depresif, kötü veya istemiyceğim şeyler oluyor.Bir diğeride karşıdakini dinlememe kulak asmama ve unutkanlık.Menide sıvılaşma zaten var o problem değil.Ama çişi yapınca hani damla kalmaz kapatırsın ya işte kapattıktan sonrada damla geliyor.Bu olmazdı sanki çiş tam bitmemiş gibi yapıyor.

Fin aslında kilo yapar östrojen hormonu arttığı için kaş şişmesi ilk defa duydum sizde , yüzü evet yağlanmayı kestiği için parlak gösterir. Libido artması kötü artan testo yüzünden östrojene dönüşüyor oda jinekomasti yapıyor .

Unutkanlık dalgınlık yan etkilerinden bu ilaç kan beyin bariyerini geçiyor bu yüzden böyle etkiler ortaya çıkıyor tuvalet konusuda normal bir durum kullandıkça yaşarsın veya düzelebilir.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #102 : 29 Mayıs 2021, 17:39:11 »
Fin aslında kilo yapar östrojen hormonu arttığı için kaş şişmesi ilk defa duydum sizde , yüzü evet yağlanmayı kestiği için parlak gösterir. Libido artması kötü artan testo yüzünden östrojene dönüşüyor oda jinekomasti yapıyor .

Unutkanlık dalgınlık yan etkilerinden bu ilaç kan beyin bariyerini geçiyor bu yüzden böyle etkiler ortaya çıkıyor tuvalet konusuda normal bir durum kullandıkça yaşarsın veya düzelebilir.

Zaten kilo aldım bu doğru.Kas şişmesi sanki azar azar steroid basıyorum gibi.Belkide kilo aldığımdandır.Şuan jinekomasti yok zaten genetik olarak göğüslerim şişiktir.Hassaslaşmada gözlemlemedim.Testo artışı çok kötü sürekli cinsel istek oluyor ve mastürbasyonu arttırdım.Umarım fazla ilerlemez herşeyden nem kapmak istemiyorum.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #103 : 29 Mayıs 2021, 17:40:41 »
Ben 2 aydır imzamdaki tedaviyi uyguluyorum.Şuan sadece saç döküyor.Gelişme oldukça fotoğraf atmaya başlıycam.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #104 : 29 Mayıs 2021, 18:13:53 »
Ben 2 aydır imzamdaki tedaviyi uyguluyorum.Şuan sadece saç döküyor.Gelişme oldukça fotoğraf atmaya başlıycam.

120 günde net fayda görürsün

Facebook Twitter Instagram