Saç Ekimi Sonuçları
Benim açıklığıma benziyor ben 26 yaşındayım finasterid kullanmayı düşünüyorum bu tarz ilaçların yan etkisi var ama kalıcı bir problem bırakmıyor . Bir Kimya mühendisi olarak söylüyorum imzandaki şeyler saç çıkarıp saç çoğaltmaz tüy oluşumu gözlemleyebilirsin ama bunların saç kıvamına gelmesi zor. Tek ve kesin çözüm finasterid bu ilacı kullan bu seyrek saçların kalınlaşır ve bu şekilde kalsa bile uzatınca güzel durur. kesinlikle kullan demiyorum ama en azından denersen 5 6 ay faydasını göreceksin
Anlıyorum fakat ben finansteridi son çare olarak görüyorum.Onun yerine xpeciayayı kullanıcam.Eğer faydasını görmezsem dönör bölgeyi korumak amaçlı proscar kullanabilirim.İmzamdaki ürünler saçı koruma ve var olan kökleri uyarmaya yönelik.Eğer saç çıkmasını istesem minoxidil sürerdim.
Yeni saç çıkmazsa ön çizgin nasıl olacak o zaman? Yoksa ileride ekim falan mı düşünüyorsun?
Hocam ben de prozinc plus almayı düşünüyordum.Saçlarımı 1 gün yıkamazsam ertesi gün yağlanıyor hemen, yağlı saçlara iyi gelir mi sizce?Tedavinizde başarılar bu arada ben de takipteyim, inşallah istediğiniz sonuca varırsınız.
Epey fark var dostum .tedavin ön kısım hariç işe yarayacak gibi görünüyor,önündeki tek engel dermarollerı uzun süre kullanamayacak olman.uzun dönemde negatif etkileri var dermarollerın .onun yerine olumlu sonucu devam ettirebilmen adına alternatif tedavilere yönelmen lazım .
- Remolent Forte Plustan Evocapile geçmiş bulunmaktayım.Bu fotoğraflar Romelont kullanırken çekilmiştir.Ay sonundaki Evocapil olucak.Farkı varmı derseniz evet var.Artık %5 olduğundanmıdır yoksa içeriği saf procapil içerdiğindenmidir bilinmez sürdüğünüzde dipleri karıncalanıyor ve ferahlıyor.Bildiğiniz etki ettiğini hissediyorsunuz.Nanemsi bir etkisi ve kokusu var.- Xpeciayayı günde 2 kez kullanmaya devam ediyorum.Yan etkisi libido artışı oldu.Fakat boşalma ve sertleşme daha geç gerçekleşiyor.Ve menide sıvılaşma var.Arkalara iyi gelsede önleri zayıflatığını düşünüyorum.- Dermaroller devam.- Şampuanda düzenli kullanınca fena olmadığını gördüm.Galiba olumsuzluklar alışma sürecinden oldu.Şuan iyi gibi.- Başkada herhangi birşey kullanmadım.
Her yere bu yanlış ötesi bilgiyi yazıyorsunuz kardeşim iki terim öğrenip gelmişsin kusura bakma o sen miydin ama fibrosis uzun kullanımda oluşmaz mikro iğnelerle açtığın yara kapanmadan yeniden iğneleme yaparsan oluşur birşeyi paylaşmadan evvel iyice araştır bidahakine.Saç çıkışı için minox kullanman lazım bence ben fark göremedim yanlış anlama.