Saç Ekimi Sonuçları
Bence muazzam olmuş
Pego ben çok beğendim hayırlı olsun emeklerinin karşılığını aldın
Maşallah orman gibi olmuş 👍😀
99Pego müthiş. Geçen yıl sürecini takip ediyordum ama uzun zamandır buralarda yokum geçen ay bakmıştım senin postuna ama görememiştim. Saçlar müthiş olur diyorduk ama nazar değdirdik revize yoluna gitmişsin kusura bakma :-)Şu an inanılmaz güzel bir gelişme olmuş hep isteğin buydu ve sonuca %99 ulaştın. Birkaç ay sonra %100 olacaktır :-) Senin adına sevindik yeni halin hayırlı olsun saçlarını güzelce tara
Baya güzel olmuş saçlarınız .
Yaktın buraları be pego maşallah forumda bir çok insana drstek olan birisin bizim için önemlisin değerlisin ve bu sekilde güzel sonuç alman bizi çok mutlu etti bu güzel konu ve desteklerin için teşekkür ederiz.
Biraz uzun kullandım saçları hevesimi aldım rüzgarlı havalarda sıkıntı olduğunu yıllar sonra tekrar hatırladım kullanımı kolay değil, kısalttım. 4 ay 1 hafta oldu totalde. Xpecia ve Saw Palmetto ikilisinin faydasının iyi olduğunu düşünüyorum. Saçları her gün prozinc ile yıkıyorum. Xpecia kullanacaklara, Solgar Saw Palmetto öneririm. Günde 2 adet iyidir.
pego çok iyi maşallah sürecini önceden de takip ediyordum revize sonrası çok daha güzel olmuş güle güle kullan
revize epey fark yaratmış iyiki yaptırmışsın revizeyi şu an harika görünüyor saçların
Abi senin kabuk dokümün kolay oldumu , önceki saçlarda dökülme oldumu , saçı nasıl kurutup şekil veriyorsun ,tarak kullanımı varmı
MaşAllah kardeşim, Zaten güzeldi, Revizeyle birlikte Olağanüstü olmuş, Güle güle tara.. (^_^)
fazla yakışıklı oldu bu çocuk sinirlerimi bozuyor