Pego sakaldan alım nasıl oluyor kardo? Rahat mı? Canın çok yandı mı?
Uyusturma aşamasında vs nasıldı?
Bunları soracaktım unutmusum sormayı.
Saçları da bol suyla yıkarsın bişecikler kalmaz.
Yok kanka baya rahat, lokal anestezinin çözemeyeceği sorun yok, ufak bir sızlama da bile hemen söyle diyorlar, anında veriyorlar lokali.
Sedasyon + lokal anestezi gerçekten çok hafif geçiyor operasyon. Seninde sakallar gördüğüm kadarıyla güzel kanka, Şahin Hoca vertex için sakal takviyesi uyguluyorsa kesinlikle öneririm, kapatıcılıkta gayet iyi sonuçta sakal altından 1000 greft kadar alınabilir, mis gibi ekstradan 1000 greft candır ve sana bir zararı yok. Ben akıl edemedim başta, boyun tarafından aşağıya doğru çok fazla uzun sakalım benim, oradan epilasyon yaptırır gibi çizgi halinde aldırsaydım keşke hem de uzunluğu kısalmış olurdu.
Hocam hayırlı olsun inşallah istediğin sıklığı yakalayacaksındır. benim sormak istediğim donör bölgen iyi görünüyor neden tekrar sakaldan alım yaptılar ?
Sağol hocam inşallah.
Sakal ön tarafta kullanılmıyor doğal durmayacağı için ama vertex için çok iyi kapatıcı, özellikle kalın sakal avantaj benim de orman gibi sakallarım var, hoca ekstra greft avantajı olarak kullanmak istedi. Sakallar bir hastalık olmadığı takdirde genelde dökülmüyor, neredeyse tamamiyle güvenli bir kök demek oluyor bu.
Yoksa donör açısından sıkıntım yok sadece bu şekilde tercih edildi.