03.06.2021 tarihinde revize işlemi long dhi yöntemiyle gerçekleşti. Herhangi bir ücret alınmadı. Lokal bölgeler dahil, orta ve ön kısma 1300 greft ekildi. 850 sakaldan alındı vertex bölgesine ekildi. Özellikle Serkan Hoca vertexi desteklemek istedi çünkü vertex bölgesinde haliyle genetik dökülme devam ediyor. Ön bölgeye göre agresif ilerlemese bile az da olsa oranın kapanmasını istedi, sakaldan homojen bir alım yapıldı.
İlk ekimde 3800 öne, 400 vertexe ekilmişti. 8 ay boyunca tüm işlemler sonucunda ön ve orta bölgeye 5100 greft, vertexe ise 1250 greft ekilmiş oldu. Vertexin tümü bu süreçte sakaldan ekildi.
Kişisel düşüncelerime gelecek olursam gönül isterdi tabii ki ilk ekimde sonucu tam anlamıyla alıp, lokal boşluklar kalmasın ama kısmet böyleymiş.
Totalde arkadan alınan 5100 greft beni rahatsız etmiyor sonuçta hepimiz eski halimize dönmek için bir çaba içerisindeyiz, bunu donör koşullarımıza göre gerçekleştirmek istiyoruz. Bugün ortalama bir şakak ekiminde bile yeri geliyor 3000-3500 greft harcanabiliyor, homojen bir alım olduğu sürece de kendi donör bölgemde bunu sorun etmiyorum. Saç ekimi sonucunu tahmin edemeyeceğimiz bir işlem, bu greft sayıları da kişiden kişiye değişen bir durum olabiliyor haliyle. İlk izlenimlerime göre süreç ilkine göre daha rahat geçiyor, kabuk dökümünden sonra normal hayatıma sorunsuz devam edeceğim, saçların kesilmemesi büyük avantaj diğer türlü çok etkileyebilirdi.
Merkez yaklaşımına gelecek olursam ilk ekimdeki gibi müthiş ağırlandım. Araç servisi, yemek, ilgi hiçbiri eksik olmadı, gerçekten bu profesyonel tavır için de ekstra teşekkür ederim.
Cüneyt Bey ve ekibi sıcak, güzel insanlar, onlar da sorunlar üzerine düşünen bir ekip, forumu takip ediyorlar, bu işi her daim önemsediklerini hissettiriyorlar. Çok sık bir sonuç elde etmek için titizlikle çalıştılar, bunu hissettiriyorlar o yüzden insan güvende hissediyor.