Merhaba dostlar, bugün 8.ay oldu. Artık çıkış süreci tamamiyle bitti, kalan 3-4 ay saç kalınlaşır bu görüntüyü az da olsa değiştirir ama öndeki seyreklik kapanmaz.
Çıkan saçların kalitesini beğeniyorum, dolgun ve iyi bir görünümü var, yıllar sonra perçem bile bırakmaya başladım özlemişim.
Seyrek bölgeler kalsa da iyi ki yaptırmışım diyor insan, ön bölgede neredeyse hiç saçım kalmamıştı şu hali bile insanı ister istemez mutlu ediyor.
Tabii beklentilere gelecek olursam bu mutluluk hali muazzam bir seviyede olmadı çünkü ön bölgeye 3800 greft ekildi 400 sembolik vertexte aralara girildi, alan az değil, öndeki bir tutam saç yok sayıldı ancak çoklu greftim fazla olunca beklentim de yükseldi ama istediğim yoğunluğu yakalayamadık.
Bu benim bünyemden kaynaklı da olabilir, saç ekim ekibinden kaynaklı da olabilir, bunu belirlemek ciddi anlamda zor o yüzden olmuş bir şey için kimseyi suçlamayı gerek görmüyorum, benim için önemli olan ekimin arkasında durulmasıydı.
Serkan hocayla 1 hafta önce görüştük, kendisi zaten ben bir şey söylemeden beklentimizin altında hemen revize edelim dedi. 03.06.2021 tarihinde revize ekim olucam. Saç ekimini isterseniz 100 bin liralık bir yerde yaptırın psikolojinizi her zaman sağlam tutun, saç ekimi herkeste aynı sonucu vermeyebiliyor. İnşallah revize ile istediğim saçlara kavuşacağım, bi 3-4 ay zaman kaybetmiş olacağım ama corona döneminde olmamız ciddi bir avantaj oldu, çok rahat bir dönem geçirdim o yüzden çok kafaya takmıyorum.
Serkan Aygın ve ekiplerinden bu saatten sonra tek beklentim revize gereken saç ile alakalı yaklaşımlarının ne kadar önemli olduğu, gördüğümüz kadarıyla revize edilen saçlar gerçekten muazzam oluyor umarım ben de bir sıkıntı daha yaşamadan süreci sonlandırırım.
Görüşmek üzere, bu forumda umutsuzluk asla olamaz.