Saç Ekimi Sonuçları
Finasterid kullansan daha anlamlı değil mi dostum belki o hiç sorun olmaz genel olarak böyle oluyor.Bu arada saç gelişimin gayet güzel görünüyor
Finas kullanmaya cesaret edemedim bir türlü, xpecianın yan etkileri de var masum olduğunu da düşünmüyorum ama psikolojik olarak daha rahat hissettiriyor, tek nedeni de bu dostum. Belki de bu düşüncemi rafa kaldırırım kullanmaya başlarım, şeytan dürtüyor bu ara.
en iyisini yapıyorsun dostum hem işe yarayacağı garanti değil hem de insanın psikolojisini bozabilecek bir ilaç bence gerek yok ben bir ara denedim hiç bir tesiri olmadı olumlu anlamda .şu an kerozan tablet kullanıyorum gayet memnunum.
Hayırlı olsun ekimin hocam inşallah istediğin görünüme kavuşursun.çok güzel bir ekim olmuş sürecinde gayet iyi gidiyor maşallah
Gayet güzel gidiyor beklemek gerçekten çok zor, 120-150 de çok daha güzel görüntüler oluşacaktır.
Ters ışıkla ekim sürecimi ileriye attım, kendime 2021 hediyem
90 güne göre saçların çıkış yüzdesi gayet iyi görünüyor. Ön çizginiz harika olmuş bu arada..
Kararmaların güzel gidiyor pego ne yaptın fin i?
1 kutu xpecia vardı elimde abicim şimdilik ona devam ediyorum günde 2 adet. 10 gün sonra bitecek, duruma göre değerlendiricem, dediklerin aklımda.