Anladım hocam bu bilgiler baya faydalı oluyor.
5000 civarı ayırabilecektim operasyona ama kalitesiz yerde yaptırmayı kesinlikle tercih etmek istemiyorum. İmkanları zorlayıp Serkan hoca da yaptırmak istiyorum ben de ama 10000 olması baya kötü oluyor bütçe için. Görüşmeye gittiğimde umarım fiyatta anlaşırız 8000 civarına düşebilirler bir bakalım :-)
Saçlarında bir incelme var mı peki? Dökülmesi gereken saçlar daha devam ettiği için onları korumak adına aldığın takviyeler onları tutuyor mu peki kafada?
Bence Şahin Çelik ve Asuman Hair’i de araştırmanı öneririm, bütçen yoksa 10 bin tl için Şahin Çelik 6500 tl, Asuman Hanım 8000 tl. Ekimleri çok iyi onların da, kendini aşırı zorlama para için, o da stres konusu olur sonra ama dediğin gibi kalitesiz yerde yaptırmak yerine bekleyip iyi yerde yaptır.
Şampuan aldım saw palmetto ve trico kompleks içerikli bir de xpecia ve biotin devam ediyorum, etkilerini hissetmek en kötü 2-3 ay diye düşünüyorum, öyle de deniliyor forumda.
Genetik dökülmeyi bir yere kadar koruyabiliriz, proscar bile kullansak bıraktığımız an o saçlar dökülecek. Donör açısından şanslı olduğumuz sürece ekim yaptırabiliriz bazılarında 1 atımlık bazılarında 3 atımlık greft çıkıyor, onun dışında önler istediğim gibi olsa bile kendimi her zaman 2.ekime hazır tutacağım çünkü tepe bölge bir gün daha fazla dökülmeye başlayacak, ekimden çekinmiyorum gerekirse 3 ekim bile yaptırabilirim ama tek kıstasım başarılı olması tabii ki onun dışında şu an arkalar dökülecek, incelecek diye gram korkmuyorum, biz bu yola baş koymuşuz bu saçlar dikilecek inşallah, herkes için de bunu umuyorum.