Dün 12 gibi merkeze geçtim, son kontrolden beri 4 ay geçtiği için isteğim doğrultusunda Serkan Bey hastaneye geçmeden önce saçıma baktı. Şakak çizgilerini çok ufak öne doğru daha ittiğimiz için 400 daha fazla ekmeye karar verildi bir de vertex’e 200 greft planlama yapıldı seyrekleşme olduğu için sakaldan alım yapılmasını istedi hoca ve greft rakamı 4200’e çıktı, tepeye dhi yöntemiyle zarar vermeden ekileceğini belirtti. Son kontroller, kan tahlili, ödemeden sonra özel araç ile Koç Hastanesi’ne geçiş yaptım. Saç traşı yapıldı, saç traşı yapıldıktan sonra Cüneyt ve Serkan hoca tekrar planlamaya baktılar beraber ve alımlara başlandı. Cüneyt Hoca ve ekibi liderliğinde saç ekimi operasyonu başladı. Cüneyt hocam ve ekibi tek tek şahane insanlar, ilgi alaka gerçekten müthiş, ilgilenmek zorunda oldukları için değil de içten, severek yaptıkları çok bariz belli. Sedasyon dünyanın en güzel şeyi, verdikçe verin diyesim geldi, sedasyon alma imkanım olsa eve sistemi kurardım o derece
Diş çektirmek > saç ekimi operasyonu onu anladım, yatmayı seven biri de olduğum için bana koymadı 7 saat yatmak, geçirdiğim en basit operasyondu. Bakmayın böyle de konuştuğuma tabii, şunu anladım ki saç ekimi kesinlikle önemli bir operasyon, eğer bu işe özen göstermeyen bir yerde yapılırsa bu rahatlık, azaba dönüşebilirdi, o yüzden doğru seçim yaptığımı anladım.
Saçlar çıkar çıkmaz orası artık sürece kalmış bir şey ama şimdilik her şey çok iyi gidiyor, bugün pansumanı yaptırdım, dün hiç ağrı olmadı, nazar değmez inşallah.
26 yaşında olduğum için kesinlikle proscar vb ilaçları almayı istemiyorum, belki hiç etki etmeyecek sonuçta kullananların hepsi etkilenmiyor o kadar kötü bakmıyorum ilaca ama etki edip 1 yıl bile bu sorunu devam edenler hakkında makaleler okudum, o yüzden bulaşmıcam. Minoxil ve xpecia almayı düşünüyorum, öneriler bekliyorum sizlerden, yardımcı olursanız sevinirim.