Gönderen Konu: Saç Değerlendirme Yardım  (Okunma sayısı 3599 defa)

baskan123

• Hero Member
Ynt: Saç Değerlendirme Yardım
« Yanıtla #30 : 15 Ekim 2020, 17:28:48 »
Merhaba, 20 yaşındayım ve 18 yaşında iken erkek tipi saç dökülmem olduğunu söyledi. 2 ay minoxidil kullandım düzeldi ama sonra bıraktım. 2-3 yıldır saç bakım yağı kullanıyorum ve vitamin hapları alıyorum. Böylece saçlarımı koruyabiliyorum. ..

Hasannn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #31 : 15 Ekim 2020, 18:35:13 »
Merhaba, 20 yaşındayım ve 18 yaşında iken erkek tipi saç dökülmem olduğunu söyledi. 2 ay minoxidil kullandım düzeldi ama sonra bıraktım. 2-3 yıldır saç bakım yağı kullanıyorum ve vitamin hapları alıyorum. Böylece saçlarımı koruyabiliyorum. ..
Kardeşim ben yaklaşık 10 ay  haftada 2 gün olmak üzere saç bakım yağı kullandım. Düzenli yaptım bu işlemi sonrasında bıraktım 2,5 aydır hiç bir şey sürmüyorum acaba diyorum bu bakım yağlarını bıraktığım için mi dökülüyor saçı alıştırdım mı diye düşünmüyor değilim fakat dermotoloğun söylediği erkek tipi dökülme... Sen Minox kullanıp bırakınca dökülmende artış oldu mu ? 

Hasannn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 15 Ekim 2020, 18:51:34 »
bulaşma hocam finasterid falan yazmış vallahi değmez şu saç için.Okumak için girdim başlığa normalde yazmayacaktım ama dayanamadım.Şu anki psikolojiyle tam doğru düşünemiyosun.Finasteride ne ya bu saça? Git shen min ya da xpecia kullan illa bir şey kullanmak istiyosan saçı korur ikisi de mis gibi shen min doğaldı hatta ama bunlara bulaşma hiç gerek yok,pişman olursun.Saçın seyrek olsa kullan derdim bu arada ama gerek yok.
Hocam dediğim gibi kafam aşırı karıştı, yanlış uygulamalarla olan saçı da mahvetmek istemiyorum. Bu yüzden yorumlarınız çok değerli.Şu an saçımdan memnunum ben çok şükür sadece bu dökülmeler gitgide agresifleşiyor gibi,dökülmem dursun başka bir şey istemiyorum.Her yerde saçımı görmeye başladım artık. Ben yine de bugünkü muayeneye gittiğim saçımın halini detaylı paylaşıyım sizinle daha iyi gözlemleyebilesiniz diye. Bana akıl verin şu an AGA- E Tablet kullanıyorum ikinci kutusuna geçtim.Bakım yağlarına tekrardan başlayayım mı ? Yoksa hiç bir şey yapmadan gözlemlemeye devam mı edeyim ? Birde doktorun yazdığı bu reçete sprey şeklinde olacakmış yani bütün maddeleri karıştırıp sprey şekline getireceklermiş. Tablet şeklinde yazmadı Finasteridi.

Saçı dün yıkadım,saçta şekillendirici vs. yok,sabah fön tuttum,yapısı bu şekilde dik. Bu fotoğraflarda da tepe de ışık var.

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 15 Ekim 2020, 18:58:35 »
Minoxu bırakınca 6-7 sonra dökülmem oldu tekrardan ama saç bakım yagina devam ettiğim için sıkıntı olmadı. Tabi ki şuradaki dökülme kalıcı oldu. :)..
resimag.com/p1/a8bc97c1b25.jpeg
resimag.com/p1/d777c689908.jpeg

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 15 Ekim 2020, 19:02:22 »
Minoxu bırakınca 6-7 sonra dökülmem oldu tekrardan ama saç bakım yagina devam ettiğim için sıkıntı olmadı. Tabi ki şuradaki dökülme kalıcı oldu. :)..
https://imgyukle.com/i/50uIRI
Diğeri silinmiş

Hasannn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 15 Ekim 2020, 19:09:32 »
Anladım,bakım yağını kendin mi hazırlıyorsun yoksa satın aldığın bir marka var mı ?

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 15 Ekim 2020, 19:14:00 »
Satın aliyorum. Diamond hair 3 aylık set alıyorum. 2 günde bir yağını ve şampuanıni kullanman gerekiyor. 3 yıldır kullanıyorum.

abidingub

• Full Member
« Yanıtla #37 : 15 Ekim 2020, 20:19:25 »
6-7 gün sonra mı hafta sonra mı?

abidingub

• Full Member
« Yanıtla #38 : 15 Ekim 2020, 20:20:52 »
Hocam dediğim gibi kafam aşırı karıştı, yanlış uygulamalarla olan saçı da mahvetmek istemiyorum. Bu yüzden yorumlarınız çok değerli.Şu an saçımdan memnunum ben çok şükür sadece bu dökülmeler gitgide agresifleşiyor gibi,dökülmem dursun başka bir şey istemiyorum.Her yerde saçımı görmeye başladım artık. Ben yine de bugünkü muayeneye gittiğim saçımın halini detaylı paylaşıyım sizinle daha iyi gözlemleyebilesiniz diye. Bana akıl verin şu an AGA- E Tablet kullanıyorum ikinci kutusuna geçtim.Bakım yağlarına tekrardan başlayayım mı ? Yoksa hiç bir şey yapmadan gözlemlemeye devam mı edeyim ? Birde doktorun yazdığı bu reçete sprey şeklinde olacakmış yani bütün maddeleri karıştırıp sprey şekline getireceklermiş. Tablet şeklinde yazmadı Finasteridi.

Saçı dün yıkadım,saçta şekillendirici vs. yok,sabah fön tuttum,yapısı bu şekilde dik. Bu fotoğraflarda da tepe de ışık var.

Sen beni dinle doktorun verdiğini kullanma sürekli kullanman gerekecek.Olabildiğince doğal git bu saç iyi saç halledersin,en fazla hap kullan destek olarak bakım yağları sür.

Hasannn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 15 Ekim 2020, 20:25:14 »
Hangi hapı kullanmalıyım sence ?

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 15 Ekim 2020, 20:25:31 »
6-7 gün sonra mı hafta sonra mı?
6-7 ay sonra gözle görülür acılmalar oldu. sonra vitaminlere ve saç bakım yağına başladım. 3 yıldır devam böyle askere gitmeden once de prp yaptırıcam. Sonra yine devam sac bakım yağına. Yani beslemezsek güçsüz kalıyor. Saç olmadan da hatun olmuyor mecbur kullanıcaz..

abidingub

• Full Member
« Yanıtla #41 : 15 Ekim 2020, 20:29:55 »
6-7 ay sonra gözle görülür acılmalar oldu. sonra vitaminlere ve saç bakım yağına başladım. 3 yıldır devam böyle askere gitmeden once de prp yaptırıcam. Sonra yine devam sac bakım yağına. Yani beslemezsek güçsüz kalıyor. Saç olmadan da hatun olmuyor mecbur kullanıcaz..
Saç çıkartabildin mi hiç yağlarla hocam

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 15 Ekim 2020, 20:39:38 »
Saç çıkartabildin mi hiç yağlarla hocam

harddiske bakmam lazım saçlarım bi dökülmüştü açılıklıklar bariz belliydi suanki halimle eski halimin arasında dünyalar kadar fark var.

abidingub

• Full Member
« Yanıtla #43 : 15 Ekim 2020, 20:44:27 »
harddiske bakmam lazım saçlarım bi dökülmüştü açılıklıklar bariz belliydi suanki halimle eski halimin arasında dünyalar kadar fark var.
Neyi nasıl kullandığını before after ile yazar mısın hocam şakak-ön kısımlarda etkili bi taktiğin varsa nasiplenelim biz de

Hasannn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : 15 Ekim 2020, 20:46:37 »
Çok iyi olur, ben HC care firmasına ait olanı kullanmıştım. Kullandığım süre boyunca memnun kalmıştım. Saçta parlaklık ve çabuk uzama gözlemlemiştim.

Facebook Twitter Instagram