Gönderen Konu: Saç Değerlendirme Yardım  (Okunma sayısı 3602 defa)

Hasannn

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç Değerlendirme Yardım
« Yanıtla #15 : 02 Ekim 2020, 01:02:02 »
Dostum saçında en ufak bir sorun yok. Takıntı haline getirmişsin sadece, burada seni taş yağmuruna tutarlar :)
:) Gerçekten zamanınızı almak istemiyorum sadece emin olmaya çalışıyorum ve olan saçı nasıl korumam gerektiğini öğrenmeye çalışıyorum.Birde kaliteli şampuan veya bakım ürünleri tavsiye verebilirseniz çok sevinirim. 

Hasannn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 03 Ekim 2020, 13:20:21 »
Cevaplarınızı dört gözle bekliyorum.

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 03 Ekim 2020, 13:49:46 »
Hocam bir sorun yok ve bu yaştan sonra bu saç aniden dokulmez artık rahat ol, babanın saçları da senin gibi sert ve dik mi tip olarak benziyor musunuz?

Kel Bezos

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 03 Ekim 2020, 15:07:00 »
Genetik dokulme yok. Hayat boyu nw0 olan erkek cok azdir. Omur boyu 20 yasindaki saclarin olmayacak.

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 03 Ekim 2020, 15:28:49 »
Sacin dokulmuyor, yaslaniyorsun. Belki 65 yasindan sonra kel kalirsin. O da belki.
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 05 Ekim 2020, 14:29:16 »
Hiç bir sorun yok o kadar  olur  gelişiyorsun kafan da büyüyor gelişme ile normal dökülmen yok
Global Moderator

Hasannn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 05 Ekim 2020, 23:02:42 »
Hocam bir sorun yok ve bu yaştan sonra bu saç aniden dokulmez artık rahat ol, babanın saçları da senin gibi sert ve dik mi tip olarak benziyor musunuz?
Babamın saçları sert dik ama onunkiler uzayınca kıvırcık benimki düz saç.Tip olarak anneme daha çok benziyorum.Hatta dayımın kopyasıyım diyebilrim.

Hasannn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 05 Ekim 2020, 23:07:46 »
Peki bu ani incelmenin sebebi nedir,bir sene öncesine kadar saçımı rahatlatmak için ara makas ile inceltme yapardı berber şimdi ben izin vermiyorum.Duşta elime kısa uzun çokça saç geliyor,saça elimi attığımda da aynı şekilde beni korkutanlar bunlar.

Hasannn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 08 Ekim 2020, 18:48:43 »
Arkadaşlar bu saça "Vichy Dercos Energising Saç Dökülmesine Karşı Şampuan" önerir misiniz ? Araştırmama göre içinde Aminexil maddesi varmış bu madde Minoxidil türevi bir maddeymiş. Bırakınca dökülme yapma gibi bir durum olur mu sizce ?

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 11 Ekim 2020, 05:35:51 »
Peki bu ani incelmenin sebebi nedir,bir sene öncesine kadar saçımı rahatlatmak için ara makas ile inceltme yapardı berber şimdi ben izin vermiyorum.Duşta elime kısa uzun çokça saç geliyor,saça elimi attığımda da aynı şekilde beni korkutanlar bunlar.

Buyuyorsun kanka. Sacin hep eskisi gibi kalmayacak.
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

Hasannn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 15 Ekim 2020, 01:14:18 »
Buyuyorsun kanka. Sacin hep eskisi gibi kalmayacak.
Bir senede mi büyüdük kanka,bakalım yarın iyi bir dermatolog ile randevum var ne diyecek göreceğiz.

Buckley

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 15 Ekim 2020, 01:23:21 »
Aşırı bir dökülme yok. Hiç yok diyenlere bakma. Bi kaç sene önce ben de şikayet ettiğimde ya saçın fırça gibi ne takıyorsun diyorlardı. Şu an baya seyreldi. Özellikle son 1 senede çok agresif bi dökülme oldu. Pandemi de etkiledi heralde. 3 ay falan hiç evden çıkmadım. Şu an da çıkmıyorum gerçi. Senle yaşıtız. Sana verebileceğim tavsiye dökülmeyi çok kafaya takmaman. O yola bir girdin mi, sonu yok. Benim devamlı kafamın orda olması çok etkili oldu. Stresten uzak durmaya çalış. Moralini de düşürme en az 35 yaşına gider bu saç. Ben şu an 30'u göreceğimi sanmıyorum bu hızla giderse.

Hasannn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 15 Ekim 2020, 16:01:53 »
Aşırı bir dökülme yok. Hiç yok diyenlere bakma. Bi kaç sene önce ben de şikayet ettiğimde ya saçın fırça gibi ne takıyorsun diyorlardı. Şu an baya seyreldi. Özellikle son 1 senede çok agresif bi dökülme oldu. Pandemi de etkiledi heralde. 3 ay falan hiç evden çıkmadım. Şu an da çıkmıyorum gerçi. Senle yaşıtız. Sana verebileceğim tavsiye dökülmeyi çok kafaya takmaman. O yola bir girdin mi, sonu yok. Benim devamlı kafamın orda olması çok etkili oldu. Stresten uzak durmaya çalış. Moralini de düşürme en az 35 yaşına gider bu saç. Ben şu an 30'u göreceğimi sanmıyorum bu hızla giderse.
Kabullenmek ne kadar zor olsa da benimde sanırım gitgide agresifleşiyor her elimi attığımda saç gelmeye başladı. Çok tuhaf geliyor bana bu durum bu zamana kadar dökülmeyen saç ne oldu derdine de dökülmeye başladın.Aynen söylediğin gibi kardeşim yeni mezun olduğumdan şu an bir yerlerde de çalışmıyorum,kafam sürekli saçıma takılıyor.

Hasannn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 15 Ekim 2020, 16:17:06 »
Evet arkadaşlar bugün iyi bir dermotolağa gittim. Saçımı herhangi bir şekilde mikroskop vb. aletlerle incelemedi. Eliyle kontrol etti çekme testi falan yaptı. Ailemde kellik olup olmadığını sordu. Sonrasında erkek tipi dökülmenin başladığını söyledi özellikle açılmaların frontal bölgede olacağını belirtti. Ama çok fazla endişelenmemin gerekmediğini saçımın şu anki durumunun iyi olduğunu erken önlem ile kontrol altına alabileceğini söyledi. Orada saçımı çekerken eline çokça saç geldi. Saçları görünce içim çok tuhaf oldu. 50 yaşına da gelsen saçların gene olacak dedi. Fazla takmamaya çalış dedi. Minox hakkında sorular sordum,olan saçları da kaybetmeye yol açıyormuş dedim. Yok öyle bir şey, dökülme olacak ama onlar ölü saçlar dedi. Sonrasında kendinin yazdığı bir karışım verdi bunu Eczacıya yaptıracaksın, 3 ay kullandıktan sonra tekrar görüşeceğiz dedi,bu karışımdan hastalarının çok memnun olduğunu da ekledi... Yazdığı reçeteyi aşağıda paylaşıyorum,yorumlarınızı bekliyorum siz ne düşünüyorsunuz ?

abidingub

• Full Member
« Yanıtla #29 : 15 Ekim 2020, 17:16:42 »
Evet arkadaşlar bugün iyi bir dermotolağa gittim. Saçımı herhangi bir şekilde mikroskop vb. aletlerle incelemedi. Eliyle kontrol etti çekme testi falan yaptı. Ailemde kellik olup olmadığını sordu. Sonrasında erkek tipi dökülmenin başladığını söyledi özellikle açılmaların frontal bölgede olacağını belirtti. Ama çok fazla endişelenmemin gerekmediğini saçımın şu anki durumunun iyi olduğunu erken önlem ile kontrol altına alabileceğini söyledi. Orada saçımı çekerken eline çokça saç geldi. Saçları görünce içim çok tuhaf oldu. 50 yaşına da gelsen saçların gene olacak dedi. Fazla takmamaya çalış dedi. Minox hakkında sorular sordum,olan saçları da kaybetmeye yol açıyormuş dedim. Yok öyle bir şey, dökülme olacak ama onlar ölü saçlar dedi. Sonrasında kendinin yazdığı bir karışım verdi bunu Eczacıya yaptıracaksın, 3 ay kullandıktan sonra tekrar görüşeceğiz dedi,bu karışımdan hastalarının çok memnun olduğunu da ekledi... Yazdığı reçeteyi aşağıda paylaşıyorum,yorumlarınızı bekliyorum siz ne düşünüyorsunuz ?

bulaşma hocam finasterid falan yazmış vallahi değmez şu saç için.Okumak için girdim başlığa normalde yazmayacaktım ama dayanamadım.Şu anki psikolojiyle tam doğru düşünemiyosun.Finasteride ne ya bu saça? Git shen min ya da xpecia kullan illa bir şey kullanmak istiyosan saçı korur ikisi de mis gibi shen min doğaldı hatta ama bunlara bulaşma hiç gerek yok,pişman olursun.Saçın seyrek olsa kullan derdim bu arada ama gerek yok.

Facebook Twitter Instagram