Gönderen Konu: Saç Değerlendirme Yardım  (Okunma sayısı 3589 defa)

baskan123

• Hero Member
Ynt: Saç Değerlendirme Yardım
« Yanıtla #45 : 15 Ekim 2020, 20:52:19 »
Neyi nasıl kullandığını before after ile yazar mısın hocam şakak-ön kısımlarda etkili bi taktiğin varsa nasiplenelim biz de
Saç dökülmesi tarihte de yazdığı 2018 in haziran ayında çekilen fotoğraf
ikinicisi ise 1 hafta once çekildi.

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 16 Ekim 2020, 00:04:11 »
Arkadaşım özelden yaz da anlatıyım. Biraz detaylı

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 16 Ekim 2020, 18:39:13 »
Hasannn!!!

Ne güzel saçların var maşallah 🤗
Nazar değmesin
Güle güle kullan
Sıfır sıkıntı

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 16 Ekim 2020, 18:44:16 »
Hangi hapı kullanmalıyım sence ?

Apikobal hapı B1+B6+b13 hapı
Zinco demir hapı
Folik asit
B7 vitamini
D3 vitamini

B7 ile d3 sütten alabiliyorsun. o yüzden hergun süt içerim.

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #49 : 16 Ekim 2020, 19:07:22 »
Hocam dediğim gibi kafam aşırı karıştı, yanlış uygulamalarla olan saçı da mahvetmek istemiyorum. Bu yüzden yorumlarınız çok değerli.Şu an saçımdan memnunum ben çok şükür sadece bu dökülmeler gitgide agresifleşiyor gibi,dökülmem dursun başka bir şey istemiyorum.Her yerde saçımı görmeye başladım artık. Ben yine de bugünkü muayeneye gittiğim saçımın halini detaylı paylaşıyım sizinle daha iyi gözlemleyebilesiniz diye. Bana akıl verin şu an AGA- E Tablet kullanıyorum ikinci kutusuna geçtim.Bakım yağlarına tekrardan başlayayım mı ? Yoksa hiç bir şey yapmadan gözlemlemeye devam mı edeyim ? Birde doktorun yazdığı bu reçete sprey şeklinde olacakmış yani bütün maddeleri karıştırıp sprey şekline getireceklermiş. Tablet şeklinde yazmadı Finasteridi.

Saçı dün yıkadım,saçta şekillendirici vs. yok,sabah fön tuttum,yapısı bu şekilde dik. Bu fotoğraflarda da tepe de ışık var.

.

Şakaklarda incelme bariz belli. Yaniii dokulmeye başlamış yavaştan ama yine de saçın olacak ileride. Ekim için müsait bir saçın olacak bence

Hasannn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #50 : 16 Ekim 2020, 20:15:02 »
Bugün eczaneye gittim doktorun verdiği reçete için eczacı da aynen şunu söyledi, " bunu 3 ay düzenli kullanacaksın bir daha sürekli kullanmana gerek kalmayacak, mesela senin saçın bir senede seyrelmeye başlayacaksa artık 5 seneye uzatmış olacaksın" dedi. Her ne kadar bilgi alsamda forumda tecrübesi olanların yazdığı yorumlar benim araştırmalarım falan derken kullanmamaya karar vermiştim, Vichy Dercosun dökülme önleyici şampuanını aldım bakalım onu kullanıcam yeterli olur inşallah, yoksa saç geri çekilmemesi için mecbur bu maddelere el atcam gibi geliyor. 

Hasannn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #51 : 16 Ekim 2020, 20:19:18 »
Gİtgide agresifleşiyor gibi dökülmeler, bugün üşenmedim saçımı lavabo giderini kapatarak yıkadım. Düşen saçları saydım toplamda 80 civarı saç vardı, hepside çok ince saçlardı. Gün içerisinde de elimi attığımda da gelenleri sayarsak günde 100/120 saç döküyor gibiyim. (2 günde bir yıkıyorum saçları)

Hasannn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #52 : 16 Ekim 2020, 20:20:51 »
Apikobal hapı B1+B6+b13 hapı
Zinco demir hapı
Folik asit
B7 vitamini
D3 vitamini

B7 ile d3 sütten alabiliyorsun. o yüzden hergun süt içerim.
AGA-E tableti kullanıyorum şu an, bir kutu bitirdim, bu maddelerin hepsi onda var sadece D vitaminleri yok.

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 16 Ekim 2020, 22:24:46 »
AGA-E tableti kullanıyorum şu an, bir kutu bitirdim, bu maddelerin hepsi onda var sadece D vitaminleri yok.

Multivitaminler işe yaramıyor diye biliyorum. bir profosörün yazısında okumuştum. haplar ayrı ayrı yutulmalı diye.

Hasannn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #54 : 17 Ekim 2020, 19:45:08 »
Multivitaminler işe yaramıyor diye biliyorum. bir profosörün yazısında okumuştum. haplar ayrı ayrı yutulmalı diye.
Anladım kardeşim sağolasın bunu da dikkate alıcam.

Vivaga

• Full Member
« Yanıtla #55 : 05 Aralık 2022, 20:21:30 »
Şu an  durum nedir 

Batuhan Çağlar

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #56 : 05 Aralık 2022, 20:30:08 »
Son halini merak ettim dostum

yigittttgngr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 12 Aralık 2022, 22:48:28 »
Babamın saçları sert dik ama onunkiler uzayınca kıvırcık benimki düz saç.Tip olarak anneme daha çok benziyorum.Hatta dayımın kopyasıyım diyebilrim.
Dayının saçları ne durumda, kel mi?

Facebook Twitter Instagram