Gönderen Konu: ŞAKAK SORUNU  (Okunma sayısı 8037 defa)

|Logan|

• Hero Member
Ynt: ŞAKAK SORUNU
« Yanıtla #15 : 30 Eylül 2020, 10:56:40 »
Khomur, Donör sağlamsa ki Sağlam Bence, Belli zaten yanlardan, Ekim yaptır, Bence Bu Donör 2.3. Ekimi Rahat Kaldırır Ki Şakaklara Çok Fazla Greftte Gitmeyecek..

Şimdi Sen para verip ilaç kullanacaksın Aylarca bekleyeceksin, O şakaklar yine kapanmayacak, psikolojik olarak her aynaya baktığında Kendini kötü hissedeceksin, ve aylar sonra şakak kısmına baktığında kendi kendine keşke 8-10 ay önce Ekim yaptırsaydım şimdi on numara olmuştu diyeceksin..

Ve burda yeni konu başlığı açıp, Ekim merkezi araştırmaya başlayacaksın Ve benim sana tavsiyem Zamanı bi anlığına 10-12 ay sonrasına at ve Aynadaki şakakları yine Aynı şekilde açık olan Kişiye, Yani kendine Bak, Ve Tekrar geri dön Şu ana Başladığın yere, Hiç vakit kaybetme çünkü Kaybedecek vakit yok.. ???

Güzel Bir Merkez Araştır Ve En az 1 yıl Kazan Ve Psikolojik olarak Özgüven Olarak Daha Fazlası
İnan bana Ben olsam Aynı şeyi yapardım, İnsan psikolojisi Herşeyden Daha Önemli..

Tabi yaşın Gençse Yani 20-22-23 civarı diyelim, Kendini psikolojik Olarak Çok Kötü Hissetmiyorsan, Biraz Daha bekle Şakaklar Daha fazla Açılabilir, İdare edersin Biraz Daha Sonra Ekim yaptırırsın.. |-onayisareti-| (^_^)

Zaten finasın şakakları kapamasını beklemiyorum öyle bir şey olamaz. Ama finas öndeki dökülmeyi durdurur mu? Ekim yaptırıcam zaten bu şakaklara çünkü 2 3 sene önce de böyleydi yani. Ama şu an saçımın her yerinden bir dökülme var yani ense ve yanlar bile elimi dokununca dökülüyor. Anlamadım gitti.

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #16 : 30 Eylül 2020, 11:28:32 »
Anladım kardeşim, Agresif bir dökülme Varsa O zaman kesinlikle Ekim düşünme hiç, Ve minox'un sana hiç bir faydası olmaz, faydası olmaz derken agresif şekilde saçı toparlar ama agresif dökülme devam edeceği için bi anda Puf diye saçlar Dökülür , döngüyle uğraşırsın, şu an dökülmeye engel olamayacak ama yavaşlatacak tek bir alternatifin kalıyor o'da Finasterid , ama onuda genç yaşlarda öneremeyiz kimseye, yani agresif dökülmede şu an için kullanacağın seni memnun edecek bı ilaç önerebileceğimi sanmıyorum, bekle ne varsa dökülsün, sonra Ekim yaptır, saçların için kuaförünle, kısa bir saç modeli belirle sana yakışan, 3-4 sene o şekilde takıl, dökülme tipini gör sonra güzel Bir Ekim planla.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 30 Eylül 2020, 11:36:46 »
Anladım kardeşim, Agresif bir dökülme Varsa O zaman kesinlikle Ekim düşünme hiç, Ve minox'un sana hiç bir faydası olmaz, faydası olmaz derken agresif şekilde saçı toparlar ama agresif dökülme devam edeceği için bi anda Puf diye saçlar Dökülür , döngüyle uğraşırsın, şu an dökülmeye engel olamayacak ama yavaşlatacak tek bir alternatifin kalıyor o'da Finasterid , ama onuda genç yaşlarda öneremeyiz kimseye, yani agresif dökülmede şu an için kullanacağın seni memnun edecek bı ilaç önerebileceğimi sanmıyorum, bekle ne varsa dökülsün, sonra Ekim yaptır, saçların için kuaförünle, kısa bir saç modeli belirle sana yakışan, 3-4 sene o şekilde takıl, dökülme tipini gör sonra güzel Bir Ekim planla.. |-onayisareti-|

Ya anlamıyorum saçımın şakak bölgelerine ekim yaptırayım bu ekim beni zaten baya idare eder. Ondan sonra açılmalar olursa bu sefer iyice bekleyip oraları da ektiririm. millet 2 3 defa ekim yapıyor ben de yapabilirim ne olabilir ki.
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 30 Eylül 2020, 11:41:49 »
Anladım kardeşim, yukarıda o'yüzden seni olağanüstü etkilemiyorsa Ekim düşünme demiştim, Ama çok kafaya takıyorsan, yaptır tabi ekimini, Yalnız seni uzun süre götürsün dersen, birazda şakaklardan içeri saçlı alana doğru içeriye sıklaştırma ekimi yapılır, seni götürür yine bayağı.. |-onayisareti-|
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 30 Eylül 2020, 13:00:56 »
Anladım kardeşim, yukarıda o'yüzden seni olağanüstü etkilemiyorsa Ekim düşünme demiştim, Ama çok kafaya takıyorsan, yaptır tabi ekimini, Yalnız seni uzun süre götürsün dersen, birazda şakaklardan içeri saçlı alana doğru içeriye sıklaştırma ekimi yapılır, seni götürür yine bayağı.. |-onayisareti-|

Peki bir şey dicem benim faul üstü ve ense de dökülüyor. Galiba şampuan da saçımı döküyor. Çünkü ense ve faul üstlerinin böyle olması normal değil. Benim egzamam da var. Ama bundan önce de vardı egzamam hatta daha fazlaydı ama saçım dökülmezdi yani egzamanın pek etkisi yok ve kaşınma da yok bende hiç. Şimdi egzamamı tetiklemeyecek ve dökülmeyi engelleyebilicek bir şampuan arıyorum. Elidorun Detox Ferahlığı egzama tetiklemiyormuş hem dökülmeye de iyi gelir belki alsam mı? Ne dersin abi
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 30 Eylül 2020, 13:08:14 »
Kardeşim bu resimdeki şampuanın bazı forumlarda Seboreik dermatit sorunu için Çok sayıda olumlu yorum okumuştum, Bence Biraz araştır bunu faydası olabilir..  |-onayisareti-|
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 30 Eylül 2020, 13:14:03 »
Kardeşim bu resimdeki şampuanın bazı forumlarda Seboreik dermatit sorunu için Çok sayıda olumlu yorum okumuştum, Bence Biraz araştır bunu faydası olabilir..  |-onayisareti-|

Bu şampuan bir süre etkisini gösterip sonra egzama yine ortaya çıkıyor zaten. Ben her hafta 3 kez hastaneye gidip fototerapi tedavisi oluyorum saç egzaması için. Yani bu elidor da benim egzaamı geçirmeyecek biliyorum sadece egzamamı tetiklemesin yeter. Sence elidoru alayım mı hem ense ve faul üstünde de dökülmeler azalır mı? Ayrıca abi senin bu önerdiğin şampuan bir süre sonra saça zarar veriyor çünkü egzamayı deriden atmak için sert arındıcılar kullanıyolar bu sefer dökülmeyi arttırıyor. Elidoru alayım mı sence
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 30 Eylül 2020, 13:20:00 »
Bu şampuan bir süre etkisini gösterip sonra egzama yine ortaya çıkıyor zaten. Ben her hafta 3 kez hastaneye gidip fototerapi tedavisi oluyorum saç egzaması için. Yani bu elidor da benim egzaamı geçirmeyecek biliyorum sadece egzamamı tetiklemesin yeter. Sence elidoru alayım mı hem ense ve faul üstünde de dökülmeler azalır mı? Ayrıca abi senin bu önerdiğin şampuan bir süre sonra saça zarar veriyor çünkü egzamayı deriden atmak için sert arındıcılar kullanıyolar bu sefer dökülmeyi arttırıyor. Elidoru alayım mı sence

Bu şampuanı bana doktor da önermişti, saç dökülmesini artıracağını sanmıyorum.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 30 Eylül 2020, 13:23:30 »
Bu şampuanı bana doktor da önermişti, saç dökülmesini artıracağını sanmıyorum.

Arttırıyor maalesef çoğu egzama karşıtı şampuanlar ilk başlarda gayet güzel bir etki görüyorsun. Egzamanı falan söküyor. Ama sonra bağışıklık kazanıyor yeniden egzama çıkıyor ve içindeki maddeler egzamayı sökmesi için biraz arındırıcı maddeler. Uzun süre kullanımda dökülmeyi arttırıyor saç sürekli arına arına iyice.
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 30 Eylül 2020, 15:19:54 »
Saçımın her yeri dökülüyor faul üstü ve ense de dahil. Saçı 3 e vurmaya ve bitkisel yağlar sürmeye karar verdim ama benim şakaklar açık. Yani 3 4 sene önce açılmıştı hala aynı ilerleme yok. Şimdi 3 e vurursam şakakların döküldüğü çok belli olur mu?  Yani kaldırınca böyle oluyor şakak. Diğer şakağım bu kadar açık değil. Bu şakağı da zaten ben kendim döktüm sürekli elimle yolarak. Kesersem şakak dökülmesi belli olur mu yazarsanız sevinirim.

Ensen ve faulün dökülüyormuş şimdilik ekimi unut.Tekrar dökülebilir ektiklerin.Saçını 3e vurursan daha belli olur şakakların.Oradan yeni saç çıkarmak zor.Minoxidilde+finansterid de vertexte etkili.Bakım yağları saçı besler ama saç çıkarmaz.İstersen yinede oraya minoxil sürebilirsin diycemde diğer saçlarınıda etkiler.Procapil deneyebilirsin dermaroller ile şakaklarda etkili olabiliyor.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 30 Eylül 2020, 15:52:14 »
Arttırıyor maalesef çoğu egzama karşıtı şampuanlar ilk başlarda gayet güzel bir etki görüyorsun. Egzamanı falan söküyor. Ama sonra bağışıklık kazanıyor yeniden egzama çıkıyor ve içindeki maddeler egzamayı sökmesi için biraz arındırıcı maddeler. Uzun süre kullanımda dökülmeyi arttırıyor saç sürekli arına arına iyice.

O zaman kullanmayacağım. Seboreik dermatit ile devam...

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 30 Eylül 2020, 16:16:52 »
Kardeşim inan sana tavsiye edilen Elidor hakkında bilgim hiç yok, ama diğer şampuan sonradan sıkıntı oluyorsa, elidoru da uzun vadede kullanıp sonuç alanlardan öğrenmen lazım, al yada alma diyemem ama diğer şampuan gibi olacaksa başka bir tedavi bulman lazım.. |-onayisareti-|
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 30 Eylül 2020, 17:15:12 »
Ensen ve faulün dökülüyormuş şimdilik ekimi unut.Tekrar dökülebilir ektiklerin.Saçını 3e vurursan daha belli olur şakakların.Oradan yeni saç çıkarmak zor.Minoxidilde+finansterid de vertexte etkili.Bakım yağları saçı besler ama saç çıkarmaz.İstersen yinede oraya minoxil sürebilirsin diycemde diğer saçlarınıda etkiler.Procapil deneyebilirsin dermaroller ile şakaklarda etkili olabiliyor.

Ensem ve faul üstüm dökülüyor evet ama hiç açılma vs yok ben bu olayın kalıcı olmayacağına eminim. Hatta başka forumlara baktım orda da ense ve faul üstü dökülen hem de 2 3 yıldır ama açıklık vs yok. Minoxil procapil gibi işlerle uğraşmak istemiyorum. Bu şakak 2 3 sene önce de böyleydi hala aynı. Ben bu şakaklara ekim yaptırıcam zaten beni 2 3 sene götürür. Ama eğer dökülme olursa başka bölgelerde yine yaptırırım. Ya millete bakıyorum dayılara falan dayının kafada saç yok adam 2. 3. Ekimi yaptırıyo. Ben de yaptırırm nolcak. Bu arada finasteridein şakaklarda saç çıkarmasını beklemiyorum zaten ama bir sorum var. Önlerdeki dökülmeleri engelliyor mu?
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Burak06

• Full Member
« Yanıtla #28 : 01 Ekim 2020, 09:52:24 »
Finans ön saçtaki dökülmeyi durdurmaz mı yani? Şakaklara şimdi ekim yaptırsam eğer dökülme olursa ilerde saçın dökülmesinin durmasını bekleyip 2.ekim daha yaparım öyle olmaz mı
Yaşın daha 19.Finansin etkilediği yerler daha cok vertex ve dönör bölge.Bunun yanında seyrek olan yerlerde eğer kök ölmemişse saçı çıkartır tekrar.Birde bu yaşta kullanman ne kadar doğru bilemedim.Sana kalmış yani.Simdi ekim yaptirabilirsin tabi.Belli bir yaşı olacak diye birşey yok.Ancak snn suan da çok büyük bir saç sorunun yok.Ekim yaptirirsan eğer ileride mevcut saçlarında dökülebilir.Bu yine seni rahatsiz edecek ve bir daha ekim isteyecen.Belki daha sonra bir daha isteyecen.Benim tavsiyem mevcut saçını koru.Suan ki hali bence cok sorunlu degil biraz sakak problemini dert etme.Tabi psikolojide çok önemli.Eger düzelecekse psikolojin kafayada koyduysan ektirebilirsin.Buna kimse engel olamaz.Karar sana kalmış.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 25 Şubat 2021, 20:21:24 »
5 ay oldu finasterid başlayalı. Zaten 2.ayda falan saç dökülmem azalmıştı baya şu an da az sadece saçı yıkayınca dökülüyo biraz. Fotoğraf bırakıyorum şuraya ancak bu fotoğraf farklı ışıkla farklı yerde çekildi ve saçım yağlı burda yani göz yanıltıcı olabilir. Bir de kamera tüm saç kıllarına odaklanamadığı için fotoğrafta bazı saçlarımı soluk gösterdiğini farkettim. Şampuan olarak otacı argan yağlı kuru saçlar için olan şampuan kullanıyorum. Pullanmalarım ön bölgelerde artıyor çünkü kullandığım şampuan çok hafif bir şampuan hiç yormuyor saçı benim saçım kuru olduğu için tercih etmiştim. Bu pullanmaları şampuan değiştirmeden nasıl geçiririm yazarsanız sevinrim. Evet fotoğrafı bırakıyorum.  Bu arada bu zaman diliminde dutasterid ve finasterid arasında ara sıra geçiş yaptım yani mesela 1 hafta dut kullandım sonra fin döndüm sonra geri duta döndüm falan kararsızlığımdan dolayı. Şu an fin kullanıyorum. Fotoğraf için de sizlerden yorum bekliyorum
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Facebook Twitter Instagram