Khomur, Donör sağlamsa ki Sağlam Bence, Belli zaten yanlardan, Ekim yaptır, Bence Bu Donör 2.3. Ekimi Rahat Kaldırır Ki Şakaklara Çok Fazla Greftte Gitmeyecek..
Şimdi Sen para verip ilaç kullanacaksın Aylarca bekleyeceksin, O şakaklar yine kapanmayacak, psikolojik olarak her aynaya baktığında Kendini kötü hissedeceksin, ve aylar sonra şakak kısmına baktığında kendi kendine keşke 8-10 ay önce Ekim yaptırsaydım şimdi on numara olmuştu diyeceksin..
Ve burda yeni konu başlığı açıp, Ekim merkezi araştırmaya başlayacaksın Ve benim sana tavsiyem Zamanı bi anlığına 10-12 ay sonrasına at ve Aynadaki şakakları yine Aynı şekilde açık olan Kişiye, Yani kendine Bak, Ve Tekrar geri dön Şu ana Başladığın yere, Hiç vakit kaybetme çünkü Kaybedecek vakit yok..
Güzel Bir Merkez Araştır Ve En az 1 yıl Kazan Ve Psikolojik olarak Özgüven Olarak Daha Fazlası
İnan bana Ben olsam Aynı şeyi yapardım, İnsan psikolojisi Herşeyden Daha Önemli..
Tabi yaşın Gençse Yani 20-22-23 civarı diyelim, Kendini psikolojik Olarak Çok Kötü Hissetmiyorsan, Biraz Daha bekle Şakaklar Daha fazla Açılabilir, İdare edersin Biraz Daha Sonra Ekim yaptırırsın..
(^_^)