Gönderen Konu: AHD Clinic Hakan Doğanay ekibi 27-28 eylül 2020-3000 greft ekim  (Okunma sayısı 16333 defa)

Cizgisiz

• Jr. Member
  • **
96. Gün
Beyaz ışık altında çektim
Diğer kaldığım evde ışıklar sarıydı daha çok belli oluyordu
Burda tüm ışıklar beyaz led ışık ve ilk geldiğimde ulan hiç belli olmuyomuş beyaz ışıkta diyodum:D
Şu anda biraz kararmaya başlıyor gibi ama her gün gördüğüm için emin olamıyorum
Uzadıkça makasla kesip kısaltıyorum kendi saçlarım ekilenlerden biraz daha uzun o yüzden
Durum böyle yani arkadaşlar beklemedeyiz

Boogeyman

• Sr. Member
78. Gün
Ekilenlerin çoğu gitti azı kaldı
Kendi saçım uzadığı için ekilenler bayağı bi şekilsiz gözüküyor şu an
Gidişattan memnun muyum diye sorarsanız, pek değilim çünkü biraz daha aşağı ekilebilirdi
Ekim planlamasının yeterli olmadığını biraz daha araştırma yapınca öğrendim
Hemen kafama iki çizgi çekildi ve yukarıdan olanı seçmemin daha iyi olacağı söylendi
Belki de ekilenler döküldüğü ve kendi saçım uzadığı için bana değişik geliyor bi kaç ay sonra anlaşılır
Hakan hocanın verdiği serumu her akşam kullanmaya devam ediyorum yaklaşık 1.5 aydır her gün kullanıyorum onun da pek etkisini gördüğüm söylenemez ama tabi ki de zaman gösterecek umuyorum ki düşündüğüm gibi olmaz
Yaklaşık 1.5 aydır hiç saç kestirmedim haftaya 3 numaraya vurdurcam inşallah görüntü biraz düzelir
Üzerine bastırarak söylüyorum eğer bu kliniği seçecekseniz ekim planlamasını kendiniz araştırıp ben böyle olmasını istiyorum diyin.
Yıllardır bu işi yapan bi ekibin çok daha donanımlı olması gerektiği düşüncesindeyim.
Umarım bi kaç ay sonra şu an düşündüklerimden çok daha pozitif şekilde buraya yazılar yazmaya başlarım. Herkese selamlar
Çalışmaya başladım yoğunluktan anca atabiliyorum
   kardeşim ilk önce hayırlı olsun  inşallah sonuç güzel olacak lakin resimlerden gördüğüm kadarıyla sen çizginin aşağı çekmesinin daha iyi olacağını söylemişsin ama bence değil neden dersen şakakların cok geride resimlerde öyle görüyorum kulağın hizasında direk yukarı çıkıyor saç çizgisini öne alsa yanlarla bağlantısı için oraya baya greft eklemesi lazım bence böyle kat kat doğal fazla ön çizgiyi aşağı çekmek doğallığı mahvediyor  bunu unutma
  • Ekim Tarihi: 29-30 mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd klinik
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Solgar saw palmetto kerozan dermoreller Hakan Doğanay özel solüsyon corasprin

Cizgisiz

• Jr. Member
  • **
   kardeşim ilk önce hayırlı olsun  inşallah sonuç güzel olacak lakin resimlerden gördüğüm kadarıyla sen çizginin aşağı çekmesinin daha iyi olacağını söylemişsin ama bence değil neden dersen şakakların cok geride resimlerde öyle görüyorum kulağın hizasında direk yukarı çıkıyor saç çizgisini öne alsa yanlarla bağlantısı için oraya baya greft eklemesi lazım bence böyle kat kat doğal fazla ön çizgiyi aşağı çekmek doğallığı mahvediyor  bunu unutma

Ben de o şekilde düşünüyorum
Şakaklarda bizde genetik zaten saçların çok geride olması
Şok dökülmeden sonra gözüme bi garip gelmeye başladığı için psikolojik olarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum galiba
Çünkü şoktan önce hiç böyle düşünmüyodum
2 çizgi çekilmişti 2. Çizgi olabilir miydi dersen evet olabilirdi ama bu sefer çok daha garip duracaktı
Kliniği asla kötülemiyorum sağolsunlar çok iyi insanlar işlerinde bilgili oldukları da bariz ortada
Ama açıklama yetersizliğinden kaynaklı insanların böyle yorumlar yapmasına sebep olabiliyorlar diye düşünüyorum tek açıklama bu:)

Cizgisiz

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar bu başlık altında çok net şekilde saç ekimi yaptıranların duygu değişimini gözlemleyebilirler :D
Bi yazımda övüp bi yazımda gömüyorum gibi oluyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
kararmaların başlamış sürecin güzel gidiyor
Global Moderator

Cizgisiz

• Jr. Member
  • **
113. Gün
Hafiften kararmaya devam ediyor gibi
Beklemedeyim
Hakan hocanın verdiği saç serumundan başka bi takviye almıyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kararmalar başlamış güzel gidiyor donör bölgende çok temiz çok güzel toparlamış.
Global Moderator

Santa33

• Jr. Member
  • **
hocam ekibi hakkında bir gönderide, planlamayı kendiniz belirleyip gitmelisiniz demişsiniz, nedeni nedir? bu arada saç ekiminiz başarılı görünüyor, sık ancak o klinikte şok dökülme az oluyor derlerdi, sizinkinde pek öyle görünmüyor kanımca. sağlıklı sonuç geliyor ama sık sık güncelleme bekliyoruz, bol saçlar  :)
  • Yaşınız 28

Cizgisiz

• Jr. Member
  • **
hocam ekibi hakkında bir gönderide, planlamayı kendiniz belirleyip gitmelisiniz demişsiniz, nedeni nedir? bu arada saç ekiminiz başarılı görünüyor, sık ancak o klinikte şok dökülme az oluyor derlerdi, sizinkinde pek öyle görünmüyor kanımca. sağlıklı sonuç geliyor ama sık sık güncelleme bekliyoruz, bol saçlar  :)
O gönderide çok karmaşık ruh hallerindeydim :)
Bana neden böyle bi çizginin oluşturulması gerektiği hakkında yeteri kadar açıklama yapılmadı ve şok dökülme sonrası çok garip duruyordu o sıralar
Şu anda toparlamaya başladı allahtan görüşlerim değişmeye başladı tabi
Şok dökülme sürecinin de az ya da çok olması tamamen senin biyolojinle alakalı diye biliyorum
Evet kalem tekniği güzel bi teknik ama şok dökülme vurunca vuruyor yani
Ekim tekniğiyle bi alakası var mı bilmiyorum
Tek bildiğim kalem tekniği eğer doğru şekilde yapılıyosa kanal açma tekniğine oranla tutma ihtimali yüzde olarak daha fazla oluyor yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir zaten
Biraz daha sık foto paylaşmaya çalışıcam bu arada

LWNT06

• Jr. Member
  • **
Kardeşim hayırlı olsun bende Bakan hocama ekim yaptırdım 6. Aydayım ve çok mutluyum.profilimi incelemeni tavsiye ederim

Santa33

• Jr. Member
  • **
O gönderide çok karmaşık ruh hallerindeydim :)
Bana neden böyle bi çizginin oluşturulması gerektiği hakkında yeteri kadar açıklama yapılmadı ve şok dökülme sonrası çok garip duruyordu o sıralar
Şu anda toparlamaya başladı allahtan görüşlerim değişmeye başladı tabi
Şok dökülme sürecinin de az ya da çok olması tamamen senin biyolojinle alakalı diye biliyorum
Evet kalem tekniği güzel bi teknik ama şok dökülme vurunca vuruyor yani
Ekim tekniğiyle bi alakası var mı bilmiyorum
Tek bildiğim kalem tekniği eğer doğru şekilde yapılıyosa kanal açma tekniğine oranla tutma ihtimali yüzde olarak daha fazla oluyor yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir zaten
Biraz daha sık foto paylaşmaya çalışıcam bu arada

umarım çıkar dediğin gibi, güncellemeleri takip ediyor olacağım :)
  • Yaşınız 28

ImPaLa

• Hero Member
 bu saç kendini belli etmiş

Cizgisiz

• Jr. Member
  • **
Ynt: AHD Clinic Hakan Doğanay ekibi 27-28 eylül 2020-3000 greft ekim
« Yanıtla #73 : 02 Şubat 2021, 22:40:21 »
124. Gün
Arkadaşlar tek bir sorum var
Genelde 4. Ayda bayağı saç kendini belli ediyor ama benim saçlar hala aşırı seyrek ışık altında çektim bunları fotoda biraz daha varmıs gibi duruyor ama aslında bayağı seyrek
Ayrıca sol taraf sağ tarafa göre çok daha seyrek duruyor gözle bakılınca bu normal bi durum mu
Zamanla sağ tarafla aynı şekle girer mi
Saç çizgisi sağda bayağı belliyken solda daha az belli
Fotoda düzgün anlaşılmıyor gibi ama öyle
Bilen ya da başına gelen var mı acaba
Bu seyreklik kapanır mı yoksa böyle kalır mı artık sizce de
Çünkü boş olan kısımlara bakıyorum ince tüy falan da çok az gibi duruyor ben anlayamadım

Cizgisiz

• Jr. Member
  • **
Ynt: AHD Clinic Hakan Doğanay ekibi 27-28 eylül 2020-3000 greft ekim
« Yanıtla #74 : 02 Şubat 2021, 22:42:48 »
Duştan yeni çıktığım için biraz kabardı o yüzden kapatmıs gibi duruyor ama bayağı seyreklik var 4 ay olan adamlara bakıyorum bayağı gelişim oluyodu genelde. 6. Ayda iyice kendini belli eder inşallah beni korkutuyor çünkü

Facebook Twitter Instagram