Gönderen Konu: AHD Clinic Hakan Doğanay ekibi 27-28 eylül 2020-3000 greft ekim  (Okunma sayısı 15319 defa)

Cizgisiz

• Jr. Member
  • **
6. Gün
Kabuklanmalar artıyor
Donör alanının durumu da beni gerçekten mutlu ediyor bu kadar iyi olmasını beklemiyordum
Yalnız donör alanları 3. Günden beri elimle yoluyorum hep kabukları kaldırıyorum dayanamıyorum bi sıkıntı olmaz umarım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Donör alanını yolarsan yakında sızlamaya başlar duramassın ağrıdan o yüzden elini sürme ekim alanıda gayet sık ve güzel duruyor
Global Moderator

Cizgisiz

• Jr. Member
  • **
Donör alanını yolarsan yakında sızlamaya başlar duramassın ağrıdan o yüzden elini sürme ekim alanıda gayet sık ve güzel duruyor
Valla çok haklısın hintell öyle bi ağrıyo ki anlatamam felaket sızlıyo ama sadistlik mi var bilemedim hoşuma da gitmiyor feğil ;D

Cizgisiz

• Jr. Member
  • **
8. Gün ve bi sorum olacak
Sabah uyanırken elimi kafama attım ön orta çizgideki kabukları elimle yanlıslıkla sıyırdım
2-3 tane kabuk sıyrıldı zaten deriye tutunduğunu bile sanmıyorum ama asimetrik durdu şu an be gelen kabuklarda saç telleri de vardı yapışmışlardı kabuklara
Şu an simetrisi bozulduğu için biraz korkutuyor
8. Günde bi kaç kabuğu sıyırmış olmam sıkıntı olur mu arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
8 gün iyi bir süre kanama olmadıysa sorun olmaz tabi gene risk var süreci etkileye bilir sert darbeler.
Global Moderator

Cihandoğan

• Hero Member
Kabukları dökünce görüntü de sorun olmaz.

Umarım hasar almamıştır

Cizgisiz

• Jr. Member
  • **
8 gün iyi bir süre kanama olmadıysa sorun olmaz tabi gene risk var süreci etkileye bilir sert darbeler.
Hintel sadece elimi sürttüm kafama acı ya da kanama yoktu zaten kabuklar iyice havalanmisti ama kabuğa yapışık saç görünce korkuyorum tabi haliyle.

Cizgisiz

• Jr. Member
  • **
Kabukları dökünce görüntü de sorun olmaz.

Umarım hasar almamıştır
Hasar olduğunu düşünmüyorum arada kabuk düşüyor zaten ama düşen kabuklarda saç teli olması normal mi onu bilmiyorum.
Kök mü yoksa kabuk mu anlamak da zorlaşıyor artık

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kabuklar da saç teli olması normal.
Global Moderator

Cizgisiz

• Jr. Member
  • **
10. Gün kabuk dökümü sonrası
Arkadaşlar evde kendim döktüm kabukları tabi öncesinde 20 tane falan kabuk döküm videosu izledim
Kabuklar dökülürken nerden baksan 400-500 tel saç döküldü
Bunların yarısı ikili üçlü greftler ve kök halindeydi
Kabuklara yapışmış greftler gibiydi köküyle beraberdi sanki
İşin erbabları lütfen yardımcı olsun normal mi bu kadar dökülme

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Görüntü çok güzel maşallah. Baya sık duruyor ekim saç yönleri de çok doğal
Global Moderator

Cizgisiz

• Jr. Member
  • **
Bugün 16. Gün ve şok dökülme başlamadı iki yıkamadan birinde bazen 1-2 sac teli geliyor sadece
Proscar kullanımına devam ediyorum
Hoca, şok dökülmeyi azalttığını söylemişti finasteridin belki de bununla ilgilidir bilmiyorum
Minoxidil de aldım acaba ne zaman kullanmalıyım
Bi kaç sivilce çıktı onlar için de konazol aldım kullanmaya başlıycam
Yarın da detaylı foto atıcam
Bilenler yardımcı olursa sevinirim minoxidile ne zaman başlayayım ve konazolu kullanabilir miyim artık

Cizgisiz

• Jr. Member
  • **
Dayanamadım bi kaç foto çektim
16. Günden bunlar şok dökülme falan yok ufaktan uzamaya başladı bi tek güneşteyken falan ortadaki kendi saçıma göre bayağı seyrek gözüküyor umarım 5-6. Aylarda bariz şekilde sıklaşır

Cizgisiz

• Jr. Member
  • **
Bir de şöyle bi sıkıntı var
İlerleyen yaşlarımı da göz önüne alarak çizgiyi orjinal saçımla(yani ortadaki kalanıyla) aynı hizada tuttum çünkü dökülme olacak biliyorum
Bi cm aşağı aldırsaydım keşke demeye başladım çünkü yanlar yine açık kalmış oldu böyle yapınca
Tabi bu saç sıklaşırsa memnun olurum ama keşke demek istemiyorum
En çok korkutan şey de başarısız sonuçlanırsa aşağıdan çizgiyi aldırdığıma çok pişman olurum diye düşünmemdi hayırlısı bakalım zaman gösterecek

Facebook Twitter Instagram