Gönderen Konu: 19 YAŞINDA DÖKÜLMEM VAR  (Okunma sayısı 3287 defa)

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 19 YAŞINDA DÖKÜLMEM VAR
« Yanıtla #15 : 29 Eylül 2020, 17:30:16 »
Genetikte enseden saç dökülmez ki. Benim sülalemde kimsenin ensesi ve yanlarında dökülme yok.
Dökülür, tamamı dökülmese de seyrelir. Ayrıca genetik sadece sülalene bakmaz. Senin dedenin dedesinin dedesinin dedesinin bile genetiği sana geçebilir. Tabii ki sen hastalık var mı diye bir kontrol ettir ama bir şey çıkacağını sanmam.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 29 Eylül 2020, 17:35:35 »
Dökülür, tamamı dökülmese de seyrelir. Ayrıca genetik sadece sülalene bakmaz. Senin dedenin dedesinin dedesinin dedesinin bile genetiği sana geçebilir. Tabii ki sen hastalık var mı diye bir kontrol ettir ama bir şey çıkacağını sanmam.

Acaba bu doktorun verdiği şampuandan mı dökülüyor ya. Doktor egzamam için kendi ürettiği şampuanı verdi kullandıktan 1 ay sonra dökülmem başladı. Doktor asla bırakma diyor şampuanı
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 29 Eylül 2020, 18:17:51 »
Acaba bu doktorun verdiği şampuandan mı dökülüyor ya. Doktor egzamam için kendi ürettiği şampuanı verdi kullandıktan 1 ay sonra dökülmem başladı. Doktor asla bırakma diyor şampuanı
Sanmıyorum ama sen yine de şampuanını da değiştir. Prozinc plus kullanıyorum ben çok memnunum.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 29 Eylül 2020, 19:22:25 »
Sanmıyorum ama sen yine de şampuanını da değiştir. Prozinc plus kullanıyorum ben çok memnunum.

Şampuan değiştiremiyorum işte doktor asla değiştirme dedi. Bir de bir şey sorcam. Benim şakaklar açık fotosu var bir önceki sayfada saçı 3e vursam şakak açıklığı çok belli olur mu?
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 02 Ekim 2020, 01:34:45 »
Şampuan değiştiremiyorum işte doktor asla değiştirme dedi. Bir de bir şey sorcam. Benim şakaklar açık fotosu var bir önceki sayfada saçı 3e vursam şakak açıklığı çok belli olur mu?

Kardesim yanlarin kisa kalsin, ustler uzun tut. Ustleri yana tara sonra tarak veya firca yardimiyla. 3 e vurma vurursan, yanlar 1  ustler 2 yap. İcinide ferah tut. Universite hayatin varsa o sure boyunca kimse anlamaz kelligini. 30 a kadar saklayabilirsin.  Hayatini yasa bida gelmeyecek bu yılllar :)

O kadar hizlida ilerlemiyor dokulme. Benimde senin gibiydi 24 oldum cok cok az farketti. 25 e gelince belki belli olmaya baslar kelligin o zaman tedavi, sac ekimi bakarsin kafana gore. Suan umursayacagin birsey yok.
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 25 Şubat 2021, 20:04:50 »
5 ay oldu finasterid başlayalı. Zaten 2.ayda falan saç dökülmem azalmıştı baya şu an da az sadece saçı yıkayınca dökülüyo biraz. Fotoğraf bırakıyorum şuraya ancak bu fotoğraf farklı ışıkla farklı yerde çekildi ve saçım yağlı burda yani göz yanıltıcı olabilir. Bir de kamera tüm saç kıllarına odaklanamadığı için fotoğrafta bazı saçlarımı soluk gösterdiğini farkettim. Şampuan olarak otacı argan yağlı kuru saçlar için olan şampuan kullanıyorum. Pullanmalarım ön bölgelerde artıyor çünkü kullandığım şampuan çok hafif bir şampuan hiç yormuyor saçı benim saçım kuru olduğu için tercih etmiştim. Bu pullanmaları şampuan değiştirmeden nasıl geçiririm yazarsanız sevinrim. Evet fotoğrafı bırakıyorum.  Bu arada bu zaman diliminde dutasterid ve finasterid arasında ara sıra geçiş yaptım yani mesela 1 hafta dut kullandım sonra fin döndüm sonra geri duta döndüm falan kararsızlığımdan dolayı. Şu an fin kullanıyorum. Fotoğraf için de sizlerden yorum bekliyorum.
« Son Düzenleme: 25 Şubat 2021, 20:15:51 Gönderen: khomur »
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 25 Şubat 2021, 22:48:38 »
Nw4 gürleşmiş.Ashton kutcher gibi uzatıp gizleyebilirsin.
Bunun dışında en ön inceliyordu başlamadan önce yine bir tık iyi gördüm eskiye göre devam et tedaviye

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 26 Şubat 2021, 00:01:34 »
Nw4 gürleşmiş.Ashton kutcher gibi uzatıp gizleyebilirsin.
Bunun dışında en ön inceliyordu başlamadan önce yine bir tık iyi gördüm eskiye göre devam et tedaviye

Şu an saçım çok saçma bir şekilde şakaklar açık olduğu için saç uzunluğu eşit değil. Bir de kıvırcık olduğu için uzatmak zor oluyo ama uzatıcam. Bu arada başka bir konumda açılman devam etmiş denildi sence iyice baktığında bir kötüleşme var mı
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Facebook Twitter Instagram