Bakım falan zamanımı paramı alıcak evet ama şu an zaten saçlarımı korumak için de baya para veriyorum. Yani minoxilmiş şuymuş dermarollermış bunlar da vaktini alıyor paranı alıyor. Onun yerine 3 4 bin verip aylık 150 200 tl veririm ve bir daha site site araştırıp acaba şu işe yarar mı minoxil şöyle mi böyle mi demem. Hem özgüvenli olurum sosyal hayatım da düzelir. Ya zaten ne zaman ölceğimiz belli değil bari mutlu ölelim.
iyi ama protez kullanmak icin saçlarının tamamen dökülmesini beklemene gerek yok ki kardeşim?
benim tepe açıktı , şakaklar da açılmıştı. orta kısım da azımsanmayacak saç vardı.
o kısmı kazıyorlar zaten bakım yaparken. ya da evde traş makınan varsa sen kazıyosun bakımlar da alttan gelen saçları.
yani saçı olanlar da protez saç kullanabilir.
örneğin bir sinema filminde uzun saçlı olması gereken bir oyuncunun saç uzatmasını beklemek yerine uzun bir protez takılıyor.
kendi protez saç sürecimi yazdım ben burada.
ama sonucunda insanın kendi saçı başkadır diyip saç ektirdim.
eğer ektirme imkanın varsa mutlaka ektir derim. unutma ekim şansı olmayanlar için son çare protezdir.
büyük ihtimal 1 sene kullanıp sen de ekim isteyeceksin. ben 1 sene bile dayanamadım.
protez saç bile dökülüyor malesef
hem de öyle 1 sene dediklerine bakma benimki 3-4 ayda kötü hale geldi.
detayları yazdığım yazı da mevcut.
istersen okuyup bilgi alabilirsin.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13662.msg273989#msg273989