Yan etkilerine baktimda cokta ahim sahim yan etkiler degil. Ben psikolojik danismanlik yapiyorum. Benim hastalarim, psikiyatriye sevk edilip,ilac kullanmak istiyorlar genelde. Bazilarida benim ilac yazamayacagimi ogrenince gelmeyi birakiyor. Yani adam konusma, ilac daya bana kafasinda. Millete cinsel libido dususu veya ereksiyon problemi diyince baya tirsiyorlar ama suanda depresyonda olan bir hastaya en sik verilen ilac olan "Rexapin" Finasteride'in etkilerinin 10 katini barindiriyor. Herkeste dusunmeden kullaniyor. İlacin yan etkisinde su var; "Aciklanamayan ani ölüm." Saka degil he bildigin prospektusunde, sikligi bilinmeyen olarak geciyor.
Yani bu ilaci kullaniyorlar ama cinsel problem desen adama oooo olmazki falan der
Ve evet, cogu antidepresan turu ilacta da cinsel yanetkiler var.
Ve bir psikolog olarak, Finasteride kullanmayi biraktiktan sonra devam eden cinsel bozukluklarin, psikolojik oldugunu dusunuyorum. Boyle surusune bereket hasta var.
Millet prospektusunde Ölebilirsin diyen ilaclari kullaniyor ama yan etkiler cinsel olunca Ohaa be bu ne 😂