Sonunda bütün ürünlerimi topladım ve artık başlıyorum. Ketoral kremi ve Prozinc Plus Losyonu falan çoktan başlamıştım zaten ama iğneleme ve yağ+ampüllere yeni başlayacağım
Şuanda sakalım ortalama 10 günlük ve boşluklar fazla belli olmuyor uzunluktan lakin Finasterid kullandıktan sonra bu boşluklardan yeni kısa duran sakallar çıktı ve bunu emin olmamakla beraber Finasterid'in yaptığını düşünüyorum. Aslında çoktan koyvermiştim bırakmıştım boşluklarla uğraşmayı ama baktım tüylenmeler var ve geçen yine biraz fazla stres sonucunda yine küçücük bir saçkıran gözlemledim ve yine bir şeyler denemeye karar verdim. Ürünler kendi tercihimdir yani birilerinin önerileriyle bunları aynı anda kullanmıyorum bu yüzden kimseye de önermiyorum
Dökülen yerler biraz fazla eski eğer yeni olsaydı bu durumda belki Kortizon düşünürdüm ama hiç uğraşamam şimdi onunla zaten biraz uzayınca saç ve sakal bu dökülen yerleri kapattığı için fazla sorun etmiyordum yine de bir ortalama 2-3 ay sürecek bir tedavi yapmak istedim. Emilimin etkili olması için Dermastamp 1.0mm ile yapacağım dökülen yerlere
Ayrıyeten özellikle şakakları biraz daha daraltmak amacıyla ve saçımın üstünde tüyleşmiş saçlara da kullanacağım. Lakin saça kullanırken Dermastamp'sız süreceğim. Dermastamp'lı sadece stresden dökülen alanlara yapacağım. Zaten Proscar 1/4'ün saçımda tüyleşmiş saçları kurtaracağını düşünüyorum inşallah bu yüzden bu yeni tedavimin asıl amacı dediğim gibi stresden dökülen yerler. Arada işte saçın diğer yerline serpiştiririm ama şakaklara özel olarak Dermastamp ile süreceğim onun dışında saçın diğer yerlerine Dermastamp ile yapmam herhalde normal sürerim. Dökülen yerler eski olduğu için başarıya ulaşmam zor olabilir ama deneyeyim bakalım bir. Saçımda bir alandaki dökülen yer bence en zoru ama orayı kurtaramasam bile en azından sakallardaki küçük boşlukları kurtarırım belki yada inşallah hepsi düzelir bilemem
Bu arada bu 1.00mm iğneler saçın ön çizgisinde ve sakal çene altında fazla gelmez dimi uzunluğu?
Not : Bu arada 3 tane yağı büyük bir şişeye dökerek hepsini karıştırdım. Buradan belirli bir ölçekteki yağı alacağım ve sonra ampülleri ölçüdeki yağın üzerine kıracağım