Gönderen Konu: DİŞ AĞRISI ACİL YARDIM  (Okunma sayısı 1115 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: DİŞ AĞRISI ACİL YARDIM
« Yanıtla #15 : 29 Eylül 2020, 15:37:22 »
Her derde devasın başqan bilmediğin yok maşala..

Bende de şöyle bir problem var 4 den 5 geçerken arada tekliyor , motoru soğutmak gerekiyor 20-25 dk. Varmı dır bunun bir ilacı vs. 1-2-3-5-6 kesintisiz sürüş sağlayacak bir tedavi?

dinodin gelmiş çarpılmayalım:)

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 29 Eylül 2020, 15:56:22 »
dinodin gelmiş çarpılmayalım:)

:)) Öpüyorum

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 29 Eylül 2020, 15:58:27 »
Var var onlarda var sayı önemli
Mesela tezbihatta 33 defa sübhanallah
33 defa elhemdulillah
33 defa Allahu Ekber deriz
Namaza gittiysen sende demişsin
Bunu hiç merak edip hocaya sordun mu

Allah tektir teki sever
Fatiha süresi yedi ayettir
Her defasında bir diğer ayete hürmeten yedi defa okunarak tamamlanır

(Hayrı en çok olan sûre Fatiha’dır, her derde şifadır.) [Beyheki]

(En faziletli sûre Fatiha’dır.) [Hâkim]

(Fatiha sûresi Allahü teâlânın gazabını önler.) [Şir’a]

(Fatiha sûresi zehirlere şifadır.) [Ebu-ş-şeyh]

Kuranı kerim bile hatmedilmesi sayıyla yapılıyor.
Yedi cehennem kapısı için yedi kere eller ters çevrilirken, 8 Cennet kapısı için eller duaya kaldırılır

Dediğim gibi sayılar önemli dinde
Kırık gün bir insan tek başına uzlete çekilse hayırlı bir insan olarak çıkar

Peygamberimizin sünnetine riayet etmek müslümanların vazifekerindendir.
Onlardan biride TFERİCİYE duası,  İSMİ AZAM duası, FATİHA süresi, YASİNİ ŞERİF VE DAHA nice süre ve duaları vardır.  Bunlara  sayı adetleriyle ne için okunacagi belirtilmiştir.  Her birinde sırlar gizlidir. Biz bilemeyiz Allah ve Resulü bilir.

Hz Ali hafıza geriliği şikayetiyle Allah resulüne gelir
Oda ona  gecenin sabah namazina en yakın olan zamanda kalkmasını ve  3 5 7  cuma gecelerinde tekrarlamasini ister ve şöyle der Hz Ali'ye :

Ey Hasan'ın babası, bunu 3 - 5 - 7 Cuma uyguladığın zaman, Allah'ın izniyle duan şaşmaz, kabul olur." İbn Abbas (r.a.) der ki: Yemin ederim ki Ali 5-7 Cuma geçince Rasûlullah'a, yine böyle bir mecliste geldi: "Ey Allah'ın rasûlü, bundan önce dört civarında âyet okuyor ve ezberliyordum. Sonra tekrar okumak isteyince unutuyordum. Bugün 40 civarında âyet öğreniyorum. Tekrar okuduğum zaman, sanki Allah'ın kitabı gözümün önünde gibi. Bir söz duyuyordum, cevap verdikten sonra unutuyordum. Şimdi sözü duyuyorum, konuştuğumda bir kelimesini bile unutmuyorum." Rasûlullah (s.a.s.): "Kâbe'nin Rabbine yemin olsun ki ey Ebu'l Hasan, sen mü'minsin/buna inanıyorsun" buyurdu. (Tirmizî,

Bu hadisler sahihtir.

Bu ve buna benzer bir çok  dua adetleriyle birlikte, her biri ayrı bir hastalık için okunması tavsiye edilmiştir.
EBCET ilmiyle yine Allah'ın 99 ismi şeriflerinin her bir ismi için ona denk gelen sayı rakamlariyla dua edilmiş ve ediliyor.

Oldu ki  tıpta ve ilaçlarla  tedavisi zor olan hastalıklar varsa bunlarla tedavi uygulanması hayırlı olur.

Maşallah hocam :)

Facebook Twitter Instagram