Gönderen Konu: Akl kilinik Hasan AKIL 6100 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 161397 defa)

cguness

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hasan AKIL Estemylife Hisar hastanesi6100 greft
« Yanıtla #121 : 17 Temmuz 2017, 16:24:49 »
Hayır bizararı yok herhün yıkıyom ben yıkadıktan sonra iyice kurulayıp sprey uygulaması yapıyom

Ne spreyi bu acaba ?

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #122 : 17 Temmuz 2017, 18:29:16 »
Hayır bizararı yok herhün yıkıyom ben yıkadıktan sonra iyice kurulayıp sprey uygulaması yapıyom

Ne spreyi bu acaba ?
hair forte men

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #123 : 17 Temmuz 2017, 18:37:04 »
Üstadlar bende gittim de hisara muayene için hoca hair Forte sprey xpecia tablet ve şampuan verdi ekim öncesi hadi şampuan ve tablet tamam da bu sprey kafama takıldı sizce kullanayimmi açıkçası bişey olursa bırakmam gerekirse falan daha çok döker diye çekiniyorum bı el atın bakayım ona göre alacağım yada almayacağım bide ne kadar sure gidiyor bu ilaçların bir tanesi

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #124 : 17 Temmuz 2017, 18:43:21 »
Üstadlar bende gittim de hisara muayene için hoca hair Forte sprey xpecia tablet ve şampuan verdi ekim öncesi hadi şampuan ve tablet tamam da bu sprey kafama takıldı sizce kullanayimmi açıkçası bişey olursa bırakmam gerekirse falan daha çok döker diye çekiniyorum bı el atın bakayım ona göre alacağım yada almayacağım bide ne kadar sure gidiyor bu ilaçların bir tanesi
Her ne tür ilaç alırsanız alın ister sprey ister oral yolla vücut bir zaman sonra alışıyor ve ilacın etkisi zayıflıyor zaten.Dökülecek saçların önünde durmak pek mümkün olmuyor bu gibi yardımcı takviyelerle dökülme sürelerini uzatıyorsunuz.Benimde hair forte ile ilgili önyargılarım vardı lakin başka seçeniğimiz olmuyor.Yine forumda okuduğum tecrübeli bir üyenin yaptığı araştırmaya göre hair fortenin 96 hafta kadar etkili olduğunu gösteren bir tablo var.Tabi Bir süre sonra vücut alışıyor ve etkisi zayıf kalıyor.Bunun için küçük dozlarla başlayıp yine küçük dozlarla kesmek.Birden kesip şoka uğratmamak lazım bünyeyi.Ayrıca saç ekim işine bulaşacaksanız bir takviyeye başlamak-bırakmak olmuyor.Sonuç olarak kimyasal olmadıktan sonra bi takım besin takviyelerini kullanmak da zarar yok

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #125 : 17 Temmuz 2017, 18:47:15 »
Anladım hocam ben şu anlamda söyledim mesela kafada bı zarar olusturursa alerji falan bırakırsam elimdeki saçlar da dökülür mü demek istedim ama dediğin gibi kullanıcaz artık yapacak bişey yok gibi peki hocam son sorum ortalama ne kadar gider tek sprey günlük tek sefer 5 fisla?

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #126 : 17 Temmuz 2017, 19:13:19 »
Anladım hocam ben şu anlamda söyledim mesela kafada bı zarar olusturursa alerji falan bırakırsam elimdeki saçlar da dökülür mü demek istedim ama dediğin gibi kullanıcaz artık yapacak bişey yok gibi peki hocam son sorum ortalama ne kadar gider tek sprey günlük tek sefer 5 fisla?
Sanırım alerji yapmaz yapsa bile 1-2 gün içinde belli olur bu durum.Aksi bir durumla karşılaşırsan bırakırsın bir kaç günlük kullanımın zararı olacağını sanmıyorum.Ayrıca bana tavsiye edilen günde 1 defa 3 puf.Fazla sıkarak saçları spreye fazla alıştırmamak gerek.

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #127 : 20 Temmuz 2017, 11:46:56 »
Arkadaşlar biyopsi sonucum iyi çıktı çok şükür ilginiz için teşekür ederim herkese yasgılar.

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #128 : 20 Temmuz 2017, 12:24:23 »
Gecmis olsun cok sukur iyiymissin stres falan yapma abi yasam kosusturmacisi insani yorsada iyi seyleri hep var olan olumsuzluklari gormezden gelmeye alismak gerekiyor yoksa hayat cekilmez oluyor

Hmtaksz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #129 : 20 Temmuz 2017, 16:39:57 »
Geçmiş olsun şenol sevindim senin adına kardeş

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #130 : 20 Temmuz 2017, 16:50:58 »
Geçmiş olsun  sevindik adına .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #131 : 21 Temmuz 2017, 16:47:20 »
İyi dilekleriniz için çok teşekür ederim doslar

Hmtaksz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #132 : 28 Temmuz 2017, 10:01:13 »
Şenol, sağlık durumun nasıl iyidir umarım?
Saçların gelişimi ne durumda ?

Cmpr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #133 : 29 Temmuz 2017, 19:52:37 »
Hepinize gecmis olsun insallah beklentileriniz sizi uzmez

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #134 : 08 Ağustos 2017, 16:49:37 »
Merhaba arkadaşlar 4.5 aylık halim işte budur ;)

Facebook Twitter Instagram