Gönderen Konu: Akl kilinik Hasan AKIL 6100 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 161338 defa)

Müdür

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hasan AKIL Estemylife Hisar hastanesi6100 greft
« Yanıtla #31 : 17 Mayıs 2017, 12:27:34 »
şok dökülme neredeyse bitti.. son kontrolleride yaptırdım bugun..herşey yolunda  :D gelişmelerden haberdar edeceğim:))
Sabırsızlıkla bekliyoruz resimlerinizi ...

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 17 Mayıs 2017, 12:38:27 »
hemen hemen ekilen saçların hepsi şok dökülmeyi tamamladı. ensem harika bir şekilde sanki hiç işlem yapılmamış gibi eski halini aldı. yakında yeni saçlarda çıkmaya başladımı deymeyin keyfime:))9

Müdür

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 17 Mayıs 2017, 12:43:28 »
hemen hemen ekilen saçların hepsi şok dökülmeyi tamamladı. ensem harika bir şekilde sanki hiç işlem yapılmamış gibi eski halini aldı. yakında yeni saçlarda çıkmaya başladımı deymeyin keyfime:))9
gayet güzel duruyor Maşallah ... donörü daha yakından çekip atabilir misiniz ...90.günden itibaren çıkışlar başlayacaktırr...

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 17 Mayıs 2017, 12:50:37 »
90 günde gelir geçer dostum..:)) şöyle çekmeye çalıştım enseyi

Müdür

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 17 Mayıs 2017, 12:52:07 »
90 günde gelir geçer dostum..:)) şöyle çekmeye çalıştım enseyi
Sonuç iyi olsunda inşallah... 90 günde geçer sayılı gündür ...Donör gayet güzel toparlamış ...

Hmtaksz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 17 Mayıs 2017, 13:29:15 »
merhaba ;
süreç iyi gidiyor, donör de çok iyi durumda, ekilenlerin hepsinin dökülme durumu bende de oluştu, aynı yerde ekim yaptırdım :)
Heralde en sıkıcı dönemdeyiz beklemek gerçekten çok zor, inşallah hızlanır süreç ve iyi sonuç alırız.

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 17 Mayıs 2017, 15:36:53 »
valla zoru falan kalmadı :) günler su gibi akıyor işte... önemli olan sürecin normal gidiyor oluşu.. bakıyorum bu sitede insanlar garip garip yerlere ekim yaptırıp ne sorunlar yaşamış. hiç olmazsa iyi bildiğimiz bir ekibe pırıl pırıl bir hastanede güven içerisinde ekim yaptırdık. ne zaman gitsem güler yüzle karşılanıyorum, hangi arkadaşımı göndersem benim kadar ilgileniyorlar sağolsunlar, gidiyorum kontrollerimi yapıyorlar ellerinden ne geldiyse yaptılar buna canı gönülden inanıyorum. bundan sonrası benim kaderimdir diye düşünüyorum. hepsi çok sağolsunlar. ben inanıyorum çok güzel cıkacak hamit kardeşim

Hmtaksz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 17 Mayıs 2017, 16:11:03 »
Umarım dediğin gibi güzel şeyler olur bende çok umutluyum . İlgi alaka konusuna gelince evet ilgililer.
Ama birçok forum sitesini araştırdım bu merkezde  6ay önce veya 1 sene önce ekim yaptıran birine rastlamadım en azından kendimize pay biçerdik :) Bu durumu iyiye mi yormak lazım yoksa kötüye mi bilemedim.

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 17 Mayıs 2017, 17:00:22 »
SANIRIM SAÇI ÇIKTIK TAN SONRA BİRDAHA KİMSE SİTELERE FORMLARA UĞRAMIYOR:))))) BELKİ BİZDE SAÇLANINCA BURALARA BİRDAHA YAZMAYIZ;).. BU SİTEDE BİR KAÇ ARKADAŞ GÖRDÜM BEN YILINA GİRMİŞ VE ÇOK GÜZEL GÖRÜNEN. DAHA ÖNEMLİSİ PATRONUMU CANLI GÖRDÜĞÜM İÇİN, HATTA HİSAR HASTANESİNİN KENDİ DOKTORLARINDAN DA EKİM YAPTIRMIŞ DOKTORU CANLI GÖRDÜM KONUŞTUM ADAM 15 SENE GENÇLEŞMİŞ İNANAMAZSIN FACEDE FOTO GÖRMÜŞTÜM. YANİ EKİLMİŞ CANLI CANLI GÖRÜNCE RAHAT OLUYOR İNSANIN KAFASI. HAMİT KARDEŞİM SEN BİRAZ ACELECİSİN SANIRIM:)) RAHAT  OLALIM ÇIKAR NASIL OLSA:)

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 18 Mayıs 2017, 16:26:50 »
valla zoru falan kalmadı :) günler su gibi akıyor işte... önemli olan sürecin normal gidiyor oluşu.. bakıyorum bu sitede insanlar garip garip yerlere ekim yaptırıp ne sorunlar yaşamış. hiç olmazsa iyi bildiğimiz bir ekibe pırıl pırıl bir hastanede güven içerisinde ekim yaptırdık. ne zaman gitsem güler yüzle karşılanıyorum, hangi arkadaşımı göndersem benim kadar ilgileniyorlar sağolsunlar, gidiyorum kontrollerimi yapıyorlar ellerinden ne geldiyse yaptılar buna canı gönülden inanıyorum. bundan sonrası benim kaderimdir diye düşünüyorum. hepsi çok sağolsunlar. ben inanıyorum çok güzel cıkacak hamit kardeşim

Tebrik ederim inşallah güzel olur ekiminiz ama biraz fazla övgü ve abartı hissettim. İyi bir reklam çalışması olmuş gibi duruyor. Değilse affedin . Saygılar Daha önce de bu hastanede yaptırmış donör  1 ayda çok kötü birini canlı gördüm .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 19 Mayıs 2017, 10:54:51 »

Tebrik ederim inşallah güzel olur ekiminiz ama biraz fazla övgü ve abartı hissettim. İyi bir reklam çalışması olmuş gibi duruyor. Değilse affedin . Saygılar Daha önce de bu hastanede yaptırmış donör  1 ayda çok kötü birini canlı gördüm .

öncelikle teşekkür ederim iyi dilekler için nofear114 sağolasın.. övgü kısmına  reklam kısmına gelince kimse babamın oğlu değil. sıkıntı yaşasaydım onuda hepsini yazardım. ama iyibir iş çıktıysa övgümüde sonuna kadar yazarım. tabiki sorun yaşayanlarda vardır birşey diyemem ama ben kendimden bahsettim. inşallahlah herkesin istediği gibi bir ekim olur.. sen ektirdin mi bu arada. bakıyorum yorumlarına sadece muhalif yorumların var :)))

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 19 Mayıs 2017, 10:55:49 »
öncelikle teşekkür ederim iyi dilekler için nofear114 sağolasın.. övgü kısmına  reklam kısmına gelince kimse babamın oğlu değil. sıkıntı yaşasaydım onuda hepsini yazardım. ama iyibir iş çıktıysa övgümüde sonuna kadar yazarım. tabiki sorun yaşayanlarda vardır birşey diyemem ama ben kendimden bahsettim. inşallahlah herkesin istediği gibi bir ekim olur.. sen ektirdin mi bu arada. bakıyorum yorumlarına sadece muhalif yorumların var :)))

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 19 Mayıs 2017, 12:49:29 »
Merhaba henüz ektirmedim. Zekeriya Kula karar vermiştim ama forumda çok ciddi bir kaç vaka gördüm ve vazgeçtim. İlhan hocaya bakıyorum oda kumar gibi karar veremedim açıkcası. İyi olana iyi diyorum ama 2 haftalık ekime iyi desem de anlamı yok . İnşallah ilerleyen süreç iyi olur .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 19 Mayıs 2017, 14:42:58 »
umarım isteğin gibi bir işlem olur. herkez için bol şans 8)

Facebook Twitter Instagram