Gönderen Konu: Akl kilinik Hasan AKIL 6100 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 161335 defa)

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Akl kilinik Hasan AKIL 6100 greft saç ekimi
« : 27 Mart 2017, 12:27:28 »
 Daha önce patronum ve abisi Hasan Hocaya saç ektirmişlerdi. Kurtlar vadisinde Abidin abiyle set arkadaşlarıda orada ektirmiş sonra gittim hastanede muayene ettiler,biz beklerken orada ekim yaptırmış kontrole gelen iki de doktor abiyle konuştuk iyice güvenim arttı hastaneye.valla sonunda ekimi yaptırdım. 6100 greft ektiler. beni görünce amcaoğlumda geldi. 5000 greft kadarda ona ekildi.3 günde hiperbarik oksijen tedavisine gireceğiz..valla suan acayip keyfim yerine geldi. durum resimdeki gibi gelişmeleri burdan gösteririm.. çokta rahat geçti operasyonumuz.. öneririm arkadaşlar. çok temiz bir hastane..

Türk

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun Ekim öncesi resiminiz varmı birde ne kadar ödersiniz Ekim tek seansta mı gerçekleşti

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
teşekkür ederim sayın Türk, bir kerede ektiler aslında 5000 greft kadar ekeceğiz ama ameliyatta belli olur diyordu sonra benim arkadaki saçlar çok iyi dediler biraz daha fazla çıkacak dediler kanal açarkende 6000 bini geçtiklerini gördüm bir cihazla sayıyorlar..biraz işlem uzadı ama valla bir kere yola çıktık değdi..

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
önceki halim bu şekildeydi. eskiye ait birşey bırakmak istemiyorum..

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hiperbarik oksijen tadavimizi de tamamladık bugün..yıkamalara devam .. nasıl görünüyorum sizce fikir alabilirmiyim..

Türk

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saç çizgisi çok iyi görünüyor umarım herkesin saçı gönlünce olur bende bıktım artık karar veremiyorum nerede ektirecegime fiyat olarak ne odediniz.

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
sayın Türk Bence gidip yüzyüze bir görüşün zaten çok ilgileniyorlar.bence ona göre karar verirsiniz. Hastaneyi ortamı görünce zaten bir rahatlıyosunuz. Hasan bey size detaylı anlatır sonra tereddüt kalmıyor.. en iyisi yüz yüze görüşmek derim ben. Zaten patronun saçını görünce karar vermiştim ben..şuan için çok memnunum gerçekten inşallah süreç aynen devam eder

volkarizma90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hiper oksijen tedavisi ne oluyor ve neden yapıyorlar sorması ayıp hocam.

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hasan AKIL Estemylife Hisar hastanesi6100 greft
« Yanıtla #8 : 29 Mart 2017, 09:47:02 »
hiper barik için 3 gün daha gidiyorum hastaneye resimdeki gibi kabine giriyorum basınçlı oksijen veriyorlar.. hem daha iyi tutuyormuş saçlar oksijenlendiği için hemde çok hızlı iyileşiyor..hergün 15 kişi giriyoruz.. valla aile gibi olduk burdakilerle:)

dramses

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 02 Nisan 2017, 20:51:35 »
kardeş hayırlı olsun işn saçlarını tararkende resimlerini görürüz. bende ümraniyede yaşıyorum. bu merkezi araştırıyorum. konuyu takibe aldım. sorulmuştu cevap vermemişsin ama belki gözünden kaçmıştır. nekadar ödedin.

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 03 Nisan 2017, 14:38:16 »
TEŞEKKÜR EDERİM. HİPERBARİK VE PRP TEDAVİSİ DAHİL 6000 TL ÖDEDİM. SADECE SAÇ EKİMİ FİYATLARI BİRAZ DAHA UYGUN.. HİPERBARİK TEDAVİ BİRAZ MASRAFLI AMA ÇOK ÇABUK İYİLEŞİYOR.. BUGUN YENİ FOTOLARI YÜKLÜYECEĞİM.. BENCE GİDİP YÜZYÜZE GÖRÜŞÜN. DAHA FAYDALI OLUR

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 03 Nisan 2017, 16:21:18 »
8.GÜN kabuk dökme işlemim tamamlandı arkadaşlar. biraz hızlı iyileşti gerçekten hiperbarik oksijenin faydasını görüyorum. çünki burada yazılanlara baktığımda 10 günden önce iyileşmiyormuş. nasıl görünüyor sizce..

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 03 Nisan 2017, 16:23:02 »
ofis çalşma

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 11 Nisan 2017, 16:34:21 »
ufaktan şok dökülmeler başladı:)