Ben bu ekim merkeziyle görüşmeye gittiğimde oradan koşarak uzaklaşmıştım. Bildiğiniz mezbahane. Merak eden olursa neden böyle söylediğimi ayrıntıları ile anlatırım. Şuan neredeyse piyasanın yarısı fiyatına ekim yapıyorlar ama bedava deseler yine ektirmem orada. Bu arada size de geçmiş olsun. İnşallah ikinci elimle istediğinizi elde edersiniz.
Ben bu kadar kötü yorumda bulanamam, eksikleri var ama mezbahane demek biraz agır kaçar, saç yapısından, deri yagından, yaş faktoru, greftleri buzdolabına koymamaları, kokleri kanallara koyarken fazla bastırmaları, motoru yuksek devırde kullanıp kokleri yakmaları vb bir çok etkenlerden dolayı başarı yüzdeleri ekim merkezlerinde düşüyor veya yukseliyor, bana gore benım ekımde %50 başarı ancak olmuştur ama saçlı bölgelere ekim oldugu için sıklaştırma gibi durdu bende, dhi ekim yaptırmam gerekiyordu üzerlerine kanal açtıkları için var olan saçlarımdan kayıplar oldu, beyaz oldugu için saçlarım kısalınca göremediler büyük ihtimal.
1 yıl oldu son halimi atayım, verteks için şahin hocaya gidecegim ama öncesinde muayene için gelmemi istedi.