Temmuz ayında seboreik dermatit için doktora gittim. Doktor fototerapi tedavisine başlattı ve kendi ürettiği bir şampuanı verdi. Şampuana giden paralar hayvan barınağına gidiyor. 20 tl bir şampuan. Temmuz ayında dökülmem yoktu. Şampuanı kullandıktan 1 ay sonra dökülmem başladı. 1.5 aydır dökülme yaşıyorum ve bugün doktora gittim. Doktor erkek tipi kellik dedi ve şampuanı kesinlikle bırakma dedi devam et dedi. Ama bu şampuandan önce normal market ürünü şampuan kullanıyordum o egzamamı arttırıyordu ama dökülmem olmuyordu. Acaba şampuandan dolayı mı dökülüyor. Hormon testlerimi yaptı ve bana propeciayı uygun gördü. Kontrolleri de yapacağını söyledi. Sizce şampuandan dolayı olabilir mi ve saçtaki açıklıkları dökülmüş bölgeleri nası kapatabilirim. Badem yağı falan sürücem saçı kısaltıp ama başka napabilirim. Forumda baktım minoxil ve dermaroller öneriliyor ancak minoxil bırakınca saç daha da dökülüyor. Bu arada yaşım 19. Ayrıca bundan 5 6 sene önce egzama ile ilk tanıştığımda saçımı sürekli ellerimle salladım çektim egzama pul pul dökülerek gider belki diye ve böyle yaparak da saça çok zarar verdim yani saçımın bazı açıklığı o yüzden. Fotoğraflar akşam oda ışığında flaşsız flaşlı çekilmiştir. Bir de bazen flaşla çekiyorum açıklık hiç olmuyor bazen biraz oluyor bazen de çok oluyor. Acaba flaşla çekince böyle olması normal mi. Sorularımı cevaplarsanız sevinirim.