Merhaba forumda yaklaşık 2 yıldır ekim süreçlerini takip ediyorum. Sonunda bende ekim sürecine katılıp saç sorunundan kurtulmak için harekete geçip şahin hoca ile ekim işlemine karar verip bugün ekim işlemini gerçekleştirdim.
Öncellikle forumu oluşturan ekibe teşekkür ederim bir çok bilgi ve ekim merkezleri hakkında bilgi edinebiliyoruz. Tek sıkıntılı olan kısım üyeler açtıkları konunun devamını getirmiyor. Sizlerden ricam açtığınız konuların güncellemesini yapmanız çünkü çoğu kişi süreci takip ederek karar veriyor.
Ekim sürecine sabah 8 de merkez de olacak şekilde ayarladık ve gittiğimde bir adet sigara içip işlemler için içeriye geçtik ( ekim sürecinde öğlen yemekten sonra 1 tane içiyoruz bunu çok merak etmiştim kimse yazmamıştı
). Evrak işlemlerini hallettikten sonra şahin hoca çizim sürecine geçti ve ikimizin de hemfikir olduğu zayıf donör bölgesiydi. Çizimi yaptıktan sonra traş yıkama ve ekim yapılacak yere geçtik. Saç kök alımlarını şahin hoca bizzat kendisi yaptı ergin beyde toplama sürecini yaptı. Gayet rahat ağrısız bir alım işlemi oldu. Zaten herhangi bir ağrı hissetmenizde söylemeniz yeterli oluyor. 11.30 gibi alim ve kanal açımı tamamlandı diye hatırlıyorum tam saatler tutmayabilir. Ekim işlemini şahin hocanın ekibi yapıyor kendisi de gelip kontrol ediyor ergin beyde aynı şekilde. Ekip gayet cana yakın diye bahsetmeme gerek yok zaten herkes yazıyor. Ekim işleminde bol bol suladılar tarlayı sağlam çıksın diye herhalde