Gönderen Konu: Asmed / Koray Erdoğan - 3600 Grafts - 22 Eylul 2020  (Okunma sayısı 10212 defa)

Neil

• Jr. Member
  • **
Ynt: Asmed / Koray Erdoğan - 3600 Grafts - 22 Eylul 2020
« Yanıtla #15 : 26 Eylül 2020, 14:30:10 »
90 mikron ??? Sanmam :)

Hayırlı olmasını dilerim Hatrı sayılır derecede kendi saçlarınız var üstüne bu ekimle çok yoğun güzel bir sonuç alacağınızı düşünüyorum umarım aksi olmaz planlamanız da çok güzel ödemler biraz sıkıntı evet bir 2 güne bir şey kalmaz geçmiş olsun.

Oncelikle iyi dilekleriniz icin tesekkurler.
90 micronda dedigim gibi yanlis anlasilma olmus olabilir.(yuzde 90 da olmustur zaten) (Benimle surekli ilgilenen Cihan bey e soracagim kac micron diye. Update i buraya yapacagim)
Koray Hocaya beklentilerimi anlattim. Yani beklentim siklasma yonunde. Daha sik olsundu Asmed i tercih edis nedenim.
Odemler yavas yavas inmeye basladi dediginiz gibi umarim yarina bir sey kalmaz cunku FB-GS maci var. Izlemem bagirmam cosmam lazim :)
Tekrar tesekkurler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 26 Eylül 2020, 14:33:10 »
:) koray hoca çok fanatik fenerbahçeli. Gs liysen bu konulara girme saçın çıkmaz :)

Anladım dostum yarına biraz daha inmiş olur. her şey çok güzel umarım sonuçta güzel olur tekrar geçmiş olsun.
Global Moderator

Canimo

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 27 Eylül 2020, 00:35:15 »
güzel ekim takipteyiz hocam.

Neil

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 27 Eylül 2020, 01:40:27 »
:) koray hoca çok fanatik fenerbahçeli. Gs liysen bu konulara girme saçın çıkmaz :)

Anladım dostum yarına biraz daha inmiş olur. her şey çok güzel umarım sonuçta güzel olur tekrar geçmiş olsun.

Ben de Fenerliyim. O zaman saclar at yelesi gibi olacak :)

Neil

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 28 Eylül 2020, 14:58:24 »
90 mikron ??? Sanmam :)

Hayırlı olmasını dilerim Hatrı sayılır derecede kendi saçlarınız var üstüne bu ekimle çok yoğun güzel bir sonuç alacağınızı düşünüyorum umarım aksi olmaz planlamanız da çok güzel ödemler biraz sıkıntı evet bir 2 güne bir şey kalmaz geçmiş olsun.

Sac kalinligimi bugun ogrenmis durumdayim. 58 micron. Kesin bilgi :)

Neil

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 28 Eylül 2020, 17:15:08 »
güzel ekim takipteyiz hocam.

Tesekkurler!

Pablito

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 09 Şubat 2021, 13:43:41 »
son durum nedir acaba, günceller misiniz?

Neil

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 10 Şubat 2021, 01:03:51 »
Selamlar Arkadaslar. Is anlaminda Cok Cok yogun bir 4-5 ay gecti o yuzden hic bir guncelleme yapamadim. Su an icin sonuctan memnunum. Gerekli fotolari vs bir kac saate yukleyecegim. Sureci yasadiklarimi yazacagim. kusura bakmayin. Tesekkurler.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 10 Şubat 2021, 02:15:15 »
Bekliyoruz kardeşim
Global Moderator

Neil

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 13 Şubat 2021, 08:19:26 »
UZUN VE SIKICI GORUNEBILIR AMA OKUNMASI TAVSIYE OLUNUR. BUNLAR SADECE BENIM DENEYIMLERIM. SIZINKILER FARKLI OLABILIR....

Oncelikle Selamlar ve de Ozurler Arkadaslar. Son 3-4 aydir asiri derecede bir yogunluk soz konusuydu ve foruma girmek dahi mumkun olmadi. Girince sevgili Hintel in mesajini gordum.(Update yapmam konusunda ki hakli insanlar gelisim surecini bilmek istiyor) Hemen donucem dedim 2 gun oldu anca donebildim. Yurt disinda yasadigimdan mutevellit saat farkindan dolayi beni affedebilecegini dusunuyorum.

Maddeler halinde yazayim ki kolay okunabilir ve sikici olmasin.

-Su an ki gelisimden cok memnunum.

-Propecia disinda baska bir vitamin sampuan vs kullanmadim.

-Propecia iktidarsizlik ve yahut performans  problemi vs yapmadi kullanmaya devam ediyorum. 22 Eylul 2021 e kadar kullanmaya devam edecegim.(1 yil)

-Sac ekiminden sonra sok dokulme olmadi. Olduysa da farketmedim yani oyle aman aman deli gibi bir dokulme soz konusu olmadi.(Hissettigim ekilen saclarin tumu kafada gibi)

-Kafa da kizariklik vs olmadi. Forumda sac koklerinin kizarik olmasi iyiye isaret vs okumustum. Bu bende olmadi.

-Sac cizgime dokundurmadim.( Daha duzgun ifadeyle sac cizgimi one cektirmedim) Zaten Koray hoca da mumkun oldukca dogalliktan yana. Kendisine saka bolgemin cok acik oldugunu. mumkunse biraz sakaklarin kapatilmasini ve gelme sebebimin yogunluk arttirimi oldugunu belirttim.

-Ekimden 10 gun sonra (kabuk dokumu sonrasi) kimse ama kimse sac ekimi yaptirdigimi anlamadi bile. Saclarini neden bu kadar kisa kestirdin yakismis ama dediler :)  (aile ve arkadas cevresinden bahsediyorum. Isin uzmanlari veya daha once yaptiranlar anlamistir tabiki)

-Ekimden sonra saclar arasinda catlak benzeri goruntuler vs olmadi.

-Ekim yapilan bolgede ki hissizlik problemi yeni gecti (yaklasik 4,5 ay icinde yavas yavas his geri geldi). Bilmeyenlere duyurulur : Sac ekimi yapilirken ekim yapilan bolgede(Donor de buna dahil olabilir ama bende donor belgede ki hissizlik en fazla 15-20 gun surdu. sonra gecti) sinir uclarinin zelenmesinden dolayidir ki bildigin bir uyusma soz konusu oluyor. O uyusma ve hissizlik sinir uclarinin kendini tedavi etmesiyle ki bu surec kisiden kisiye degisse de uzun bir surede iyilesiyor.(Sigara tuketicilerinde bu surec daha uzun olabiliyor benim gibi)

-Sac ekiminden sonra sacimdaki beyazlar artti. Bunu okumustum daha once forumda ve hadi len demistim OKB ye baglamislar vs. Ama sanirim Sac derisini travmaya ugrattigimiz icin midir nedir sac tepki olarak beyaz arttirimina gitti ki oyle asiri cok degil ama yani eskiden 5 tel beyaz varsa simdi 20 tel beyaz var ki hic sikinti degil. Yeterki sac olsun kafada :)

SUBJEKTIF DUSUNCELERIM KIMSE UZERINE ALINMASIN LUTFEN. Hepinizi seviyorum.

- Sac kalinligi 58 micron (cok kalin degil ortalama bir kalinlik) ve donor bolgeden alinan saclarin ortalamasi 2.35 (guzel bir ortalama) idi. BU BENCE COK AMA COK ONEMLI. Hayatti onem tasiyor. Dusuk sac kalinligi ve dusuk ortalamayla istenilen basarinin saglanmasi imkansiz yakin diye dusunuyorum.

- Ben beklentimi hep cok dusuk tuttum. Hayalperest olmanin luzumu yok. Forumda konular goruyorum adamin kafasinda sac yok donor bolgesinde hadi en iyi ihtimal 9k olsun. onunla tum kafayi kapatma hayali kuruyor ve olmayinca uzuluyor. Yahu olmayacagi belli zaten. O yuzden ben hep sunu dusundum : " kardesim gole maya caliyoruz ya tutarsa!" dedim kendime. Guzel ornekler var mi var. Kotu ornekler var mi o da var. Kafaya hic takmadim. Sac ektirdigimi unuttum bile.

Neyse lafi cok uzattim. Fotograflari ekliyorum. Menfi ve muspet yorumlarinizi bekliyorum. Tesekkurler...

Neil

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 13 Şubat 2021, 08:31:05 »
Kuru foto. Bir tane yogun flasli var. (Ekimden sonra 4 ay 21 gun)

Neil

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 13 Şubat 2021, 08:32:49 »
Devam

Neil

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 13 Şubat 2021, 08:39:32 »
islak Flashli (4 ay 21 gun)