Merhabalar Arkadaslar.
Oncelikle herkese sevgiler, saygilar. Tum kelleri ve kel kalmaya yuz tutmus arkadaslari sevgiyle kucakliyorum.
Yillardan beri suregelen dokulmeler yaklasik son 3 seneden beri artti ve artik on kisim iyice seyreklesti.
Sekillendiriceler, sprayler onlar bunlarla yaklasik 3 seneden beri okul mudur muavini kivaminda saclari kamufle etmekten yorulup; carenin belkide sac ekimi olacagina karar verdikten sonra en iyi nerede olur bu is arastirmalarina girdim.
Siteyi yaklasik 1 seneden beri takip ediyorum. Asmed i daha onceden duymustum ama sitedeki sonuclari gordukce kendi kendime dedim ki: "Ya sunu belki hayatinda bir kere yapacaksin en iyi yer neresiyle orasi olsun! Ha istedigin sonuc olmadigi zaman da dersin ki kendi kendine en iyi yerde yaptirdim ulan daha ne yapayim."
Simdi Koray hoca soyle iyi Asmed boyle iyi konularina girmeyecegim. Zaten ilgili alakali profesyonel bir merkez oldugunu herkes biliyor. Bu bir estetik operasyon ya da daha agir tabiriyle resmen bir organ nakli. O yuzden Turkiyede ki en iyi yere kendimi emanet ettim.
Biz keller ve kel olamaya yuz tutmuslar icin SONUC onemli. Yani SONUC odakliyiz
O yuzden sonuclar umarim istedigimiz gibi olur.
Neredeyse hic bir agri sizi yasamadan cok temiz cok profesyonel bir ortamda operasyon yaklasik 4-5 saatte tamamlandi.
Bugun 4. gun odem hat safhada. odemin gecmesini bekliyorum.
Lafi cok uzattim biliyorum. Sizinle gelisimi sonuclari ay be ay paylasmak uzere konuyu aciyorum.
Yas :36
Boy:190
Gozler: Cavcakli
Sac kalinligi :0.90 micron mu ne dedi Koray hoca (yanlis bilgi vermeyeyim)
Kullanilan ilaclar: Propecia (operayondan 1 ay once baslandi. 1 sene boyunca kullanilacak)
Bunun disinda baska bir ilac veya destek (vitamin etc.) verilmedi...
Herkese sevgiler, saygilar...