Saç Ekimi Sonuçları
şok dökülme bu kadar olduysa gene buna şükür kardeşim millet bunuda bulamıyor şaka maka gidişat bence olumlu ben olurum diyor gibi saçlar.
Donör toparlayacak derken neyi kast edebiliriz? Zaman la izler kaybolacak daha iyi olacak demek istiyoruzAlımdan dolayı kendini korumaya alan greftler tekrar harekete geçer yaralar izler daha iyi iyileşir vs Sürecinde normal seyrinde
Dostlar 40. Gün resimlerimi atıyorum.şok dökülme baya bir etkili oldu.iki üç gündür hala az az elime gelmekte saçlar.mossiyi akşam sürüyorum sabah sawpoo şampuanla yıkıyorum.saçların çıkışına daha zaman olduğu için yorum yapmıyorum bekliyorum ama donör bölgem beni rahatsız etmekte.çok sık ve güçlü bir donör bölgem vardı.ekim yapılırken çok rahat bu dönerden daha 6 7 bin greft daha çıkar denmişti.ama şuanda boşluklar belli olmakta.ayrıca “donör toplayacak daha“ denilir genelde forumda.donörün toplaması ne anlama gelmekte? çünkü ordan alınan kökler bir daha çıkmayacak.ee donör toplayacak derken neyin kastedildiğini söylerseniz bende bilgilenmiş olacağım dostlar.
Süreç normal, asıl senaryo şimdi başlıyor, 75 ten sonra her gün ufaktan yeni saçlar görünmeye başlar, Bol sabırlar.. (^_^)
xpecia dan bu kadar sorun yaşıyorsan finasterid e geç bence ..sürecin gayet olumlu ve hareketli maşallah diyelım
Hocam dönor bölgen daha diri gözküyor , sen nasıl hissediyorsun.
expeciayı bırak kardeşim sende çok yanetki yapmış bence şu aşamada minoxil kullanman yeterli olur.