Merhabalar sevgili forum üyeleri.Birkaç senedir saç ektirmeyi düşünüyorum ve forumdan takip edebildiğim kadar takip ediyordum.Sonunda Asuman hanıma saç ektirmeye karar verdim.Hintele de ayrıca fikirleri için teşekkür ederim.yine asuman hanıma ektiren Ercan07 ye de verdiği bilgiler için teşekkür ederim.Bir teşekkürü de foruma borç bilirim diyerek başlıyorum.
Asuman hanımı ve ekibini gayet samimi buldum.Gayet sohbet ederek geçen bir ekim oldu.Gayet ilgililerdi.Emekleri için teşekkür ediyorum burdan.Ekimim sabah 9 dan akşam 7 ye kadar sürdü.acı anlamında narkozdaki yanmalar harici birşey hissetmedim ama 11 saat yatar halde durmak biraz zorlayıcıydı:).greftlerimin genellikle 3lü olduğunu 4lülerinde arada olduğunu belirttiler.sık bir ekim oldu.umarım sonucu da güzel olur.şimdiden birşey söylemek yanlış.süreci de hep birlikte göreceğiz zaten.şimdi hemen ekim öncesi kendi günlük hayatta kullanırken çektiğim,asuman hanımın çektiği ve ekimden sonraki resimleri atıyorum.bugünde ilk yıkamam gerçekleşicek onlarıda atarım.
İlk konumu yanlış yere açmışım.tekrar buraya açtım.