Saç Ekimi Sonuçları
Artık bir karar vermelisin
Halledicem halledicemde başladımmı 6 ay gitmeli.
İğneleme yapacakmısın?
Hocam benim de şakaklarımda açılma ve genetik dökülme var. Bu tür şeyler iyi geliyor mu genetik tarzı dökülmelere de?
Kendi deneyimime göre söyliyim saç dökülmemi neredeyse tamamen kesti.Yeni saç çıkışlarını gözlemlemedim.Zira daha 1 ay oldu.Ama kökler gözüküyor.Yanında da xpecia kullanmaya başladım.Sprey bitsin evocapile geçicem.
Ne zamana kadar kullanmayı düşünüyorsun bu spreyleri?
Evocapil de sadece procapil var. Remolent içeriği daha zengin değil mi neden ona geçme kararı aldın ?
Şimdi şöyle açıklıyım içeriğinden tam emin olamadım.Evocapil kullanıcıları sürdükten sonra kaşıntılar olduğunu söylüyor fakat bunda böyle birşey olmadı.Ham maddeyi crodadan ithal ediyorlarmış.Bu zaten procapili üreten firmanın kendisi.Tamam doğrudur onada birşey demiyorum.Ancak içeriği çok dolu bu maddeler birbirleriyle uyumlumu bilinmiyor.Konulan alkol maddenin çözünmesine yetiyormu bilinmiyor.Sadece procapil içeren ürünler ona göre ayarlanır.Bunun dermatolojik testi varmı bilinmiyor.Fiyatıda oranlarına göre düşük.Acaba dedirtiyor insana.Ama dökülmemi neredeyse tamamen kesti.Bu ürünün etkisini anlamam için farklı üründe denemeliyim.Ha birde %5 oranın ciddi faydası olcakmı merak ediyorum.Belkide %3 düşük kalıyor.