Sahin Bey ile bire bir görüsmende yarar var görüsmelerden sonra kararini verirsin zaten
Evet ikisiylede bayramdan sonra yüz yüze görüşüp son kararımı vericem . İkisinde de güzel sonuçlar var zor iş .
Haklısınız, sonuçta 1 kez yapılacak bir işlem bu...İnce eleyip sık dokunması gereken bir hadise...
Ankara'da saç ekimi için gezmediğim yerin kalmadığını daha önce sizlere söylemiştim.Ben, uzun süren araştırmalar ve deneyimlerimle operasyonun şahin bey tarafından yapılması gerektiğine inanmıştım 3 ay önce.Bu kararımın; ailem, iş yerimdeki arkadaşlar ve buradaki forum üyeleri tarafından gelen geri bildirimler ile ne kadar doğru bir seçim olduğunu şu anda oldukça net görebiliyorum...Elbetteki karar sizin.Operasyonu kime yaptıracaksanız çok iyi ama çok iyi bir araştırma yaptıktan sonra karar vermeniz gerekiyor. Şahin beyi en çok tercih ediş sebeplerinden birisi de kendisinin de aynı şekilde saç ekim sürecinden geçmiş olmasıydı.Eşekten düşmenin ne demek olduğunu eşekten düşene sormak lazım :-))
Umarım siz de en kısa zamanda istediğiniz sonucu elde edersiniz.Kısaca benim hayatımda olan değişikliklerden bahsetmek istiyorum. Benim öz güvenim müthiş bir şekilde değişti. İnanın kendimi lise yıllarındaki halimle hissediyorum.Artık elimi saçıma atma tikim kalmadı.Açıklığı kapamaya çalışmak yok.Bunun ne demek olduğunu ancak operasyondan sonra hissedebilirsiniz.Operasyonun üzerinden bu kadar zaman geçti ve geçmişi düşündükçe neden çok daha önceden bu saç ekim olayını yaptırmadım diye kendime sitem ediyorum.Artık sanki daha önceden hiç kellik yaşamamış gibi hissediyorum.Harika bir duygu, anlatılamaz bir duygu birikimi.Umarım bu forumdaki ekim yaptıracak olan bütün arkadaşlar benim yaşadığım gibi sonuçlardan olumlu şekilde etkilenirler. Çünkü ekim işlemi artık gerçek manada ucuzladı.Daha fazla beklemenin hiçbir anlamı yok. Saç ekim meselesi 1 maaş civarlarına kadar düştüyse; bu para karşılığında ömür boyu saçlarınızın geri geleceğini düşünmek bile çok büyük bir gelişmedir diye düşünüyorum.
Sağlıcakla kalın...